Tasker & Transport til Ninebot E22E

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot E22E (6)
 2. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (5)
 3. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (5)
 4. checkmark
  Xiaomi MI M365 (5)
 5. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (4)
 6. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (4)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (4)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (4)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (4)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (4)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (4)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (4)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (4)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (4)
 15. checkmark
  Ninebot G30 (4)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (4)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (4)
 18. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (4)
 19. checkmark
  Ninebot Max G30 (4)
 20. checkmark
  Ninebot F-Serien (4)
 21. checkmark
  Ninebot E45D (4)
 22. checkmark
  Ninebot E25D (4)
 23. checkmark
  Ninebot E22D (4)
 24. checkmark
  Denver El-Løbehjul (4)
 25. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Ninebot E22ETransportering af Ninebot E22E

Ninebot E22E vejer kun 13 kg hvilket betyder at det er et løbehjul der er nemt at have med på farten. Tager du bussen eller toget noget af vejen på arbejde eller i skole er Ninebot det perfekte løbehjul. Eftersom det ikke vejer så meget, er det nemt at have med i offentlig transport. Når du så stiger ud, skal du bare klappe dit Ninebot E22E ud og så kan du køre resten af vejen.

Selvom det måske ikke er ofte du skal slæbe dit løbehjul med dig uden at du kører på det, så kan du med fordel kigge vores kataloget igennem. Hvis du kommer til en situation hvor du skal bære dit løbehjul pga. det er løbet tør for strøm eller andet er det dejligt at du har det rette tilbehør. Det kan ske at du skal slå genvej gennem en gågade eller krydse en meget blød og mudret vej hvor du ikke kan køre på dit Ninebot E22E og her er det bedst at have et håndtag eller en strop. 

Vælger du et håndtag til Ninebot E22E er du sikker på at du altid har et godt greb om dit elektriske løbehjul. Sidder du i offentlig transport med dit løbehjul får du mulighed for at holde godt fast i dit løbehjul uden at det bliver træls i længden. Vælger du en strop til Ninebot E22E kan du frit gå med dit løbehjul slynget over skulderen, så har du hænderne frie til at åbne døre, bruge din telefon eller noget helt tredje.

I kataloget ovenfor finder du også en smart taske til Ninebot E22E hvori du kan opbevare dit løbehjul. Ved at have en Ninebot E22E taske kan du også transportere vigtigt tilbehør såsom en oplader eller et eksternt batteri.

Opbevaring på Ninebot E22E

Her på siden finder du også opbevaring og tasker der kan sættes på dit løbehjul. Med denne form for tasker eller kroge kan du have alle dine ting med dig når du kører på løbehjul.

Køber du tit ind på vejen hjem mens du kører på dit elektriske løbehjul finder du hurtigt ud af hvor træls det er at have et net eller en pose hængende på styr3et. Dette problem kan du dog hurtigt komme udenom ved at montere vores smarte multikrog til Ninebot E22E. Denne krog sørger for at du et sted at hænge din pose uden at den kommer i vejen. Eftersom krogen sidder på midten af styrstangen, vil vægten også påvirke dit løbehjul mindst muligt. Hænger du derimod din taske på styrret vil du opleve at dit Ninebot E22E trækker til den ene side og bliver svære at manøvrere.

Leder du efter en taske der sidder sikkert fast på dit løbehjul, skal du have hat i en styrtaske til Ninebot E22E. Vores styrtaske skal blot monteres på dit styr og så har du plads til at opbevare dine ejendele. Styrtasker er ikke særlig store da de selvfølgelig ikke skal sidde i vejen mens du kører. I en styrtaske er der oftest plads til dine vigtigste ting såsom en telefon, en pung, nøgler og lignende. 

Uanset hvilken form for Ninebot opbevaring eller transport du leder efter så finder du det sikkert her på siden. Slå dig løs og vælg lige det du mangler til dit E22E så du kan få endnu mere ud af dit elektriske løbehjul.

Mangler du andet end blot tasker og stropper skal du klikke lige HER. Ved at følge linket får du vist alle vores fede produkter til netop dit Ninebot E22E el-løbehjul.