Tasker til GoPro Hero 9

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (9)
 2. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (9)
 3. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (9)
 4. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (8)
 5. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (4)
 6. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (4)
 7. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (4)
 8. checkmark
  GoPro Hero 7 (4)
 9. checkmark
  GoPro Hero 6 (4)
 10. checkmark
  DJI Osmo Action (4)
 11. checkmark
  GoPro 2 (4)
 12. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (4)
 13. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (4)
 14. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (4)
 15. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (4)
 16. checkmark
  GoPro Max (4)
 17. checkmark
  GoPro Hero Session (4)
 18. checkmark
  GoPro Fusion (4)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (4)
 20. checkmark
  GoPro Hero 5 (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (5)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tasker til GoPro 9

Skal du have dit GoPro HERO9 med på farten, skal du naturligvis opbevare det på en måde så det ikke tager skade. Ligger dit GoPro 9 løst i kufferten når du skal ud og rejse, kan det hurtigt få nogle grimme slag. Et kamera der bare ligger løst i tasken kan også få grimme ridser og skrammer, o er det linsen der tager skade, kan dit GoPro 9 blive helt udueligt!

Et GoPro Hero 9 black er ikke ligefrem et billigt actioncam, så du skal selvfølgelig også passe godt på det. Når du leder efter en taske til GoPro HERO9, har du mange valgmuligheder. Du kan få store tasker til GoPro 9 hvori du kan opbevare dit kamera men også en masse ekstra udstyr såsom et ekstra batteri og dine vigtigste mounts. Du finder også et GoPro 9 etui hvor dit kamera kun lige passer i, så fylder det ikke særlig meget, men du er sikker på at det er godt beskyttet. Har du ikke alle dine mounts eller noget ekstra tilbehør med dig når du har dit GoPro med di, kan det være smart en mindre taske til HERO9, så kan du sagtens have dit actioncam med i lommen.

Alle vores GoPro Hero9 tasker, er naturligvis beskyttelsestasker. Vores beskyttelsestasker til Hero 9 Black har en hård skal som sørger for at dit kamera ikke tager skader, derudover finder du også en masse beskyttende skum i din taske. Skummet kan du naturligvis klippe til eller helt fjerne hvis det ikke passer til netop dit HeRO9 udstyr. 

Uanset om du blot mangler et lille etui til GoPro Hero 9, eller du leder efter en taske med en masse ekstra plads, så har vi sikkert lige det du leder efter! Slå dig løs her på siden og find lige den taske du har brug for. Vi selvfølgelig også alt andet tilbehør til GoPro 9 her på evermart.dk!