Tasker & Opbevaring til Xiaomi Mi Essential / Essential Lite

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (6)
 2. checkmark
  Xiaomi MI M365 (6)
 3. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (6)
 4. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
 5. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (5)
 6. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (5)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (5)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (5)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (5)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (5)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
 16. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (5)
 17. checkmark
  Ninebot E45D (5)
 18. checkmark
  Ninebot E25D (5)
 19. checkmark
  Ninebot E22D (5)
 20. checkmark
  Denver El-Løbehjul (5)
 21. checkmark
  Ninebot G30 (4)
 22. checkmark
  Ninebot Max G30 (4)
 23. checkmark
  Ninebot F-Serien (4)
 24. checkmark
  Ninebot E22E (4)
 25. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tasker & Transport til Xiaomi Mi Essential / Essential Lite

Skal du have dit løbehjul med på farten, eller leder du efter en smart krog eller taske som du kan montere på det, så har vi fundet alt det du leder efter frem. Her på siden kan du finder smarte opbevarings- og transportløsninger til dit Xiaomi Mi Essential / Essential Lite elektriske løbehjul som kan sørge for at din dag bliver lidt nemmere. 

Har du tit dit løbehjul med på farten uden at du rent faktisk kører på det, eller er du træt af overfyldte lommer og indkøbsposer der hænger på  styret og gør det svært for dig at dreje, så finder du helt sikker lige det du mangler i kataloget ovenfor.

Transportering af Xiaomi Mi Essential

Har du dit Xiaomi Mi Essential med dig i offentlig transport, eller har du tit det folede løbehjul under armen, så kn du med fordel få fat i en strop, et håndtage eller en taske til dit elektriske løbehjul. Den hurtigste og mest effektive løsninger  et smart håndtag som du blot spænder om dit løbehjul. Det sidder ikke i vejen og kan derfor altid sidde fast på løbehjulet uden problemer, også mens du kører. Når du så skal have dit løbehjul med i toget i bussen eller noget helt tredje, så holder du det blot sammen og tager fat om håndtaget. 

Samme princip gælder en skulderstrop der især er behagelig hvis du skal gå i længere tid med dit Xiaomi Mi Essential, stroppen skal du dog pille af når du criuser, ellers hænger den hen af jorden og kan i værste tilfælde sætte sig fast i hjulet. Her på siden finder du også en smart stor taske som du kan ligge dit løbehjul med i. Vi anbefaler tasken hvis du skal have dit løbehjul med i bilen eller en anden længere tur hvor d ikke skal bruge løbehjulet lige bagefter. Tasken er smart når du opbevarer dit Xiaomi Mi Essential / Essential Lite så det ikke får skrammer eller andet. Derudover kan du også pakke alt det vigtigste tilbehør og endda et par reservedele med ned i tasken, så har du det hele samlet!

Opbevaring på Xiaomi Mi Essential

Med opbevaring eller tasker direkte på dit løbehjul, kan du nemt have alle dine vigtigste ejendele med dig mens du kører. I modsætning til mange andre former for transport så giver et elektrisk løbehjul dig ikke mulighed for at opbevare alle dine ting. Skal du have et par småting med som du ikke vil have til at fylde i lommerne, eller skal du handle på vej hjem fra skole eller arbejde, kan du hurtigt komme i problemer, heldigvis finder du løsningen her på siden! Ovenfor finder du nogle smarte styrtasker og en praktisk krog du nemt kan monteret styret af dit løbehjul som du så kan bruge til at holde poser og net.