Tasker & Opbevaring til Xiaomi Mi 3

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (6)
 2. checkmark
  Xiaomi MI M365 (6)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (6)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (6)
 5. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (5)
 6. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (5)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (5)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (5)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (5)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (5)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
 17. checkmark
  Ninebot E45D (5)
 18. checkmark
  Ninebot E25D (5)
 19. checkmark
  Ninebot E22D (5)
 20. checkmark
  Denver El-Løbehjul (5)
 21. checkmark
  Ninebot G30 (4)
 22. checkmark
  Ninebot Max G30 (4)
 23. checkmark
  Ninebot F-Serien (4)
 24. checkmark
  Ninebot E22E (4)
 25. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tasker & Opbevaring af Xiaomi Mi 3

Nogle gange skal man afsted med løbehjul, men uden at køre på det. Heldigvis findes der mange forsker for opbevaring til selve løbehjulet. Der findes for det meste 3 slags opbevaring til dit elektriske løbehjul. Tasken som du lægger løbehjulet i, stroppen du spænder rundt om scooteren eller vægkrogen som sørger for at du kan hænge dit Xiaomi Mi 3 op, så det ikke fylder på gulvet. De tre former for opbevaring har hver deres formål, og det ene udelukker ikke det andet. Du kan sagtens få brug for alle tre løsninger i forbindelse med dit løbehjul. 

Xiaomi Mi 3 Skulderstrop

Tasken skal du oftest bruge hvis din løbehjul skal pakkes ned i længere til. Det kan være du skal have det med dig på ferie, og skal dit løbehjul smides om bag i bilen eller med på farten i længere tid uden at du skal bruge det, er en taske en god ide. Tasken beskytter også løbehjulet mod skrammer og ridser, samt sørger for at mudder på hjulene ikke gør andre ting beskidte. 

En strop eller et håndtag er ideelt til dig der oftest kører derudaf, men en gang imellem lige skal have løbehjulet under armen, Det kan være du skal børe løbehjulet op ad en trappe hver dag eller måske pendler du med det, og så er det lidt nemmere at komme ned og op fra perronen hvis du hurtigt kan slynge løbehjulet over skulderen eller bare holde fat i et håndtag.

Har du pladsmanglen i gangen eller i skuret hvor du har di elektriske løbehjul, så kan en vægholder være den helt rigtige løsning til dig. Du sørger blot for at skrue krogen op, og så kan du hænge dit Xiaomi Mi 3 op. Du sparer en masse gulvplads når du får løbehjulet op i højden, og så kan du bruge pladsen til så meget andet.

Opbevaring på løbehjulet

Du kan naturligvis også få opbevaring til ting på selve løbehjulet. Fx en lille krog på stangen under styret til dit net, eller en lille taske foran, så du nemt kan have alle dine personlige ejendele med dig. Det er ikke altid man kan have alle tingene med i lommerne, og rydder du over et lille bump skulle nøgler eller telefon helst ikke ryge ud på cykelstien. Det er heller ikke helt ideelt at hænge en pose eller et net på styret da det trækker løbehjulet lidt til side og det derfor bliver mere usikkert og svære at styr.