Tasker & Opbevaring til Xiaomi Mi 1S

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (6)
 2. checkmark
  Xiaomi MI M365 (6)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (6)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (6)
 5. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (5)
 6. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (5)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (5)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (5)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (5)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (5)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
 17. checkmark
  Ninebot E45D (5)
 18. checkmark
  Ninebot E25D (5)
 19. checkmark
  Ninebot E22D (5)
 20. checkmark
  Denver El-Løbehjul (5)
 21. checkmark
  Ninebot G30 (4)
 22. checkmark
  Ninebot Max G30 (4)
 23. checkmark
  Ninebot F-Serien (4)
 24. checkmark
  Ninebot E22E (4)
 25. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Xiaomi Mi 1S Tasker & Transport

Her på siden har vi samlet både tasker og transportmuligheder til dit Xiaomi Mi 1S elektriske løbehjul. Med en styrtaske eller en krog til dit Xiaomi løbehjul, behøver du ikke længere have alle dine ting i lommen eller have en ekstra taske med dig når du står på løbehjul. En styrtaske eller en multikrog sørger for at du nemt kan have dine ting med dig, uden at forstyrre din balance på løbehjulet. Ud over tasker til styrret på dit løbehjul, finder du også tasker til selve løbehjulet her på siden.

Der er ikke mange muligheder for opbevaring på elektrisk løbehjul, i modsætning til kurven på en cykel eller et bagagebære. Skal du have mere med dig end dig selv og hvad du lige kan have i lommerne, kan det bliver ret besværligt at komme afsted. Din bedste mulighed er en rygsæk, men vil du hellere have din opbevaring siddende på dit løbehjul så du ikke skaltid skal huske en taske, så har vi en masse løsninger til dig her på siden

Hvis du ofte har dit Xiaomi Mi 1S med dig på farten uden at du køre på det, så ved du hvor besværligt det kan være at bære rundt på. Heldigvis så vejer Xiaomi 1S ikke særlig meget, og det er utrolig nemt at klappe sammen, dogkan du stadig støde ind i problemer hvis du skal have det med i toget, bussen eller noget helt tredje. Her på siden finder du smarte stropper, håndtag i tasker til selve løbehjulet, som kan gøre transport af Xiaomi Mi 1S lidt nemmere.

En taske r oplagt for mange, da du blot skal smide løbehjulet i, og så er der også plads til opladere og andet tilbehør sammen med det. Tasken er smart hvis du skal på en længere tur, men ikke det smarteste valg hvis du bruger dit løbehjul hver dag. Når du skal bruge løbehjulet skal du nemlig først til at lyne den op, og så skal du køre med den store taske over skulderen hvor du opbevarer alt dit ekstra udstyr bagefter.  Tasken er dog utrolig smart hvis du skal opbevare dit løbehjul i længere tid eller have det med i bilen på en lang tur. Så ligge alt dit Xiaomi Mi 1s tilbehør også samlet et sted.

Pendler du til og fra arbejde eller skole hver dag, er en strop eller et håndtag den perfekte løsning til dig. Håndtaget monteres direkte på styret af dit elektriske løbehjul, og så behøver du altid tage det af igen. Når dit løbehjul er foldet sammen og låst skal du blot hanke op i det, og så kan du nemt gå rundt med dit løbehjul. Ikke mere skal du famle med det mens du finder rejsekortet frem eller bekymre dig om du har ordentlig fast rundt om det. Håndtaget er især smart fordi det ikke fylder noget, og i modsætning til skulderstroppen, kan du frit køre på løbehjulet mens det sidder på.

Skulderstroppen skal tages af når du criuser, fordi den er så lang kan den nemlig sætte sig fast ned i hjulet og få sig til at vælte. Stroppen giver dig dog en rigtig spor komfort mens du går med dit købehjul, så hvis du skal længere end bare ned på stationen med dit løbehjul, er det at foretrækker over håndtaget. Du har begge hænder fri mens den hænger over skulderen, hvilket også er et stort plus. Stroppen er hurtigt at klikke på og af, og så kan den foldes sammen og lægges i en lomme eller styrtasken mens du kører.

Tag et kig i vores udvalg her på siden, og find lige det du mangler til dit Xiaomi Mi 1S elektriske løbehjul.