Tæpper / Siddeunderlag

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Blå (2)
  2. checkmark
    Mørkeblå (1)
Passer til
  1. checkmark
    Bil (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Outdoor tæppeTæpper & Siddeunderlag til Friluft

En stor del af friluftslivet er udstyrsjagt. Udstyret er nemlig mindst ligeså essentielt for livet i det fri som lysten til at rejse og leve udendørs. Selvom du ikke lige er på overlevelsestur en gang om måneden, er det alligevel vigtigt at have styr på, hvordan du kommer til at bo på din rundrejse eller vandretur, så du ved, hvilke remedier og hjælpemidler, du får brug for.

I den her verden er bagklogskab ikke meget værd - det handler om at være på forkant. Derfor har vi samlet et stort udvalg af forskelligt outdoor-udstyr, og her på siden finder du alt inden for udendørs tæpper og siddeunderlag. Vil du være sikker på at kunne sidde tørt og varmt, når du spiser aftensmad eller holder pause midt på en bjergside, er det en god ide at anskaffe dig et godt siddeunderlag, der holder jordens fugt og kulde på afstand.

Med et godt udendørs tæppe, er du altid sikker på at sidde behagelig der hvor du er. Alle vores udendørstæpper egner sig naturligvis også ideelt som picnic tæpper eller tæpper til camping. Her på siden har vi samlet en række tæpper med forskellige funktioner, og du finder sikkert lige udendørs tæppet der passer til dig! I Kataloget ovenfor finder du alt fra det hardcore overlevelsesudstyr til det hyggelige og praktiske skovturstæppe.

Det kan også være, du er træt af at få sand i alle dine ting, når du er på stranden, og her er et strandtæppe løsningen på dine problemer. Det holder nemlig både vand og sand væk, og så kan du vægte det ned med sten i de små, indsyede lommer i hvert hjørne. Et tæppe til stranden perfekt til dig der gerne vil nyde din tur ned til vandet uden at skulle finde sand i dit tøj flere timer efter du kommer hjem igen. Desuden finder du ovenfor et tæppe i aluminium, der har en rigtig god varmeledningsevne og derfor er velegnet til både siddetæppe og ekstra liggeunderlag på de kolde nætter i teltet.

Udendørstæpper kan have utrolige mange formål, og det er vigtigt at du vælger det tæppe der passer bedst til dig. Skal du på en hyggelig picnic eller leder du blot efter et tæppe hvorpå du kan sidde i din have og nyde vejret kan du frit vælge den type tæppe du bedst kan lide.

Skal dit tæppe kunne noget helt specielt, måske være isolerende eller vandtæt, så skal du gå efter at finde et outdoor tæppe med de funktioner du leder efter. Tag et kig her på siden og find lige det tæppe du mangler så du kan sidde behagelig og skabe hygge ude i det