Suunto Watch Tilbehør

1 til 12 af 26

 pr. side

1 til 12 af 26

 pr. side

Suunto Watch - de bedste ure til sport og outdoor!

Når det kommer til sportsure, så er et Suunto Watch noget af det ypperste, du kan få. Med ure, hvis priser rækker helt op til 5.000 kroner, kan du være sikker på, at du får et ægte sportsur, der er perfekt til outdoor-livet, fitnesslivet eller en hvilken som helst anden form for sport.

Blandt Suunto's udvalg af ure finder du en lang række forskellige serier, der er bedst til hver deres del. Suunto 3 Fitness er - som navnet indikerer - perfekt egnet til dig, der går meget i fitness og gerne vil have en motiverende træningsmakker, der holder øje med din aktivitet, puls, stress og meget mere. Suunto Spartan-serien er til udendørssport som for eksempel løb og cykling. De kan både måle højde, klare vand og er lavet i rustfrit stål, hvilket gør dem meget holdbare. Med Suunto Core-serien får du alt, hvad du har brug for: Barometer, højdemåler, kompas og et glas af safir. Til sidst har vi Traverse-serien, som er tilegnet ekstreme vandreture, og de holder derfor batteri i væsentligt længere tid end de andre ure

I vores sortiment finder du tilbehør til alle ovenstående Suunto ure, og du kan være sikker på at finde noget, der passer til netop dig og dit Suunto Watch!