Strømforsyning & kabler til Xbox One

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Playstation 4 (4)
 2. checkmark
  Playstation 4 Pro (4)
 3. checkmark
  Playstation 4 Slim (4)
 4. checkmark
  Xbox One (4)
 5. checkmark
  Xbox One S (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Strømforsyning & Kabler til Xbox ONE xbox-one-controller-dual-oplader-charger-stand

I kataloget ovenfor har vi også samlet alle de stik og kabler du kan få brug for i forbindelse med din Xbox One. Få nem og hurtig tilslutning fra din Xbox til dit TV med et HDMI kabel, som enten 1, 2 eller 3 meter passer lige til netop dit setup. Står du i den uheldige situation at din XBOX Konsol eller en af dine XBOX Controllere er løbet tør for strøm og at din strømforsyning er forsvundet eller gået i stykker? Her på siden finder du alle de former for strømforsyning som du kunne have brug for til din konsol eller controllere. 

Strømforsyning til Xbox One Konsol

Er din Xbox One oplader gået i stykker, blevet væk eller lignende, så er du landet det helt rigtige sted! Vores strømforsyning til XBOX ONE har et opladerkabel på hele 90cm, så du har god mulighed for at placere din konsol, uden at skulle stå klods op af en stikkontakt. Med et Xbox One Strømstik her fra siden er du sikker på at Xbox altid er klar til brug!

Oplader til Xbox One Controller

Sørg for at din controller til Xbox altid er klar til den næste Xbox gaming session med en oplader fra kataloget ovenfor. Her på siden finder du to slags opladere til Xbox One controllere. Gå den klassiske vej med et opladerkabel til Xbox, som fås i 1, 2 og 3 meter. Kablet er langt nok til at du altid kan sidde lige hvor du vil samtidig med at gamer. Du kan også opladre dine controllers med vores fede Dual Charger Stand til Xbox One Controllers, hvor du kan oplade to controllere på samme tid. Dine controllers ligger ikke længere og flyder da du altid har styr på dem hvis de er sat til opladning. Derudover indikerer denne Xbox One controller oplader stand desuden med LED-lys, når de to controllere er færdig opladet.