Støvsugerposer til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (11)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (11)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo (10)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (4)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (4)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (11)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (4)
 3. checkmark
  Grå (4)
 4. checkmark
  Grøn (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Skift dine gamle støvsugerposer til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo ud og få de bedste resultater

Selvom en robotstøvsuger langt hen ad vejen er selvkørende, så er der stadig et par ting du skal huske at gøre, hvis du vil opnå de bedste resultater og den mest effektive rengøring. Ét område, hvor robotstøvsugere som Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo ikke kan klare jobbet selv er når det gælder støvsugerposer. Fordi den smarte robot er så lille i størrelsen er der ikke plads til en stor støvsugerpose indeni. Der er i stedet en mindre beholder. Den beholder har til gengæld brug for at blive tømt, så robotstøvsueren har plads til at opsamle det snavs og støv den møder på sin vej. Det gør den i en tømmestation, og det er her den egentlige støvsugerpose sidder.

I tømmestationer sidder poser, hvor støvet fra din Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus T10 Turbo bliver suget op i. Disse poser skal skiftes jævnligt for at få de bedste resultater. Ved at skifte de gamle poser ud sikrer du dig nemlig, at der er plads til at opsamle alt støv og skidt fra robotstøvsugeren når den skal tømmes. Det vil give en bedre rengøring, da der ikke vil være overskydende snavs i selve maskinen, der kan blive slæbt med rundt i dit hjem, og fordi sugeevnen ikke vil blive forringet på grund af en overfyldt beholder.

Derfor er det vigtigt med nye støvsugerposer til din robotstøvsuger

Det er som sagt enormt vigtigt at skifte støvsugerposer i din tømmestation ud med jævne mellemrum. Det er det primært, fordi det er afgørende for rengøringsresultaterne at din robotstøvsuger kan komme af med snavs og støv, men også fordi nye støvsugerposer i mikrofiber holder bedre end papirposer. Det er også vigtigt at investere i en støvsugerpose, der ikke let går i stykker eller bliver tilstoppet. Her kommer støvsugerposer i syntetiske materialer dig til gode. I forhold til mere traditionelle poser i papir eller lignende materialer vil en støvsugerpose til Ecovacs Deebot T10 T T10 Plus / T10 Turbo være vandafvisende, mere slidstærk og lettere at montere takket være dens fleksible og holbare materiale. Disse poser er desuden også designet til at passe helt perfekt ind i din tømmestation.