Støvsugerposer til Ecovacs Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi

Støvsugerposer til Ecovacs Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi

Hvis du er den glade ejer af en robotstøvsuger fra Deebot T8-serien med tilhørende Auto-Empty Station, så kan du nok nikke genkendende til, hvor lækkert det er at have en robotstøvsuger, der ikke bare støvsuger og vasker ens gulve, men også selv sørger for at tømme sin støvbeholder. En af de få ting man dog selv skal sørge for er at udskifte støvsugerposen i sin Auto-Empty Station, når den er fuld.

Sådan skifter man støvsugerposen i en Auto-Empty Station til Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi

At skifte en støvsugerpose i Ecovacs Auto-Empty Station er lige så let og hurtigt som at skifte støvsugerposen i en traditionel støvsuger. Her er en kort guide i tre trin, som forklarer processen:

  1. Fjern den gamle støvsugerpose ved at åbne basens låg og trække den gamle støvsugerpose op. Du skal bare tage fat om papstykket på støvsugerposen, og hive den op mod dig selv. 

  2. Smid den gamle støvsugerpose ud, og find den nye frem. 

  3. Tag den nye støvsugerpose og sæt den ned i basen ved at føre papstykket på posen ned bag rillerne på basens inderside. Pilen på posens papstykke skal pege nedad.

Hvor ofte skal støvsugerposen i din Ecovacs Auto-Empty Station skiftes?

Ecovacs oplyser selv at posen i en Auto-Empty Station kan indeholde op til 30 dages skidt. Hvor ofte du vil have behov for at udskifte netop din støvsugerpose afhænger selvfølgelig af flere forhold, f. eks om der er kæledyr i hjemmet, samt hvor ofte man støvsuger. Her på siden kan du se vores udvalg af støvsugerposer til Deebot T8-serien, så du har mulighed for at have en eller flere ekstra på lager, til når behovet for en ny støvsugerpose opstår.

Mængderabat på Billige Støvsugerposer til Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi

Vi har samlet forskellige pakker med forskellige antal støvsugerposer til Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi, som vi sælger med pakkerabat. Kort fortalt betyder pakkerabat, at du kan spare penge, når du køber støvsugerposer i pakker med 3, 5 og 10 styks. Jo flere støvsugerposer, der er i pakken, jo større er rabatten. Der er derfor mange penge at spare, hvis du f. eks køber 10 støvsugerposer frem for 1.  

Kæmpe Udvalg af Støvsugerposer & billigt tilbehør til Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi

Vi sælger ikke kun støvsugerposer til Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi, men også et kæmpe udvalg af andet tilbehør til robotstøvsugere, såsom filtre, børster, hjul og moppeklude. Robotstøvsugere skal engang imellem have udskiftet visse sliddele, for at fungere optimalt, og disse sliddele, kan du købe her hos os. Klik her for at se vores store udvalg af tilbehør til Deebot Ozmo T8, T8+ & T8 Aivi.