Støvsugerposer til Bosch

 • Støvsugerposer til Bosch Serie 2

  Støvsugerposer til Bosch Serie 2

 • Støvsugerposer til Bosch Serie 4

  Støvsugerposer til Bosch Serie 4

 • Støvsugerposer til Bosch Serie 6

  Støvsugerposer til Bosch Serie 6

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Bosch  (25)
 2. checkmark
  Electrolux (22)
 3. checkmark
  Miele (22)
 4. checkmark
  Nilfisk  (22)
 5. checkmark
  Bosch Serie 6 (19)
 6. checkmark
  Bosch Serie 4 (19)
 7. checkmark
  Bosch Serie 2 (19)
 8. checkmark
  Miele C1 Serien (16)
 9. checkmark
  Miele C2 Serien (16)
 10. checkmark
  Kärcher SE 4002 (13)
 11. checkmark
  Kärcher SE 4001 (13)
 12. checkmark
  Numatic Henry / Hetty (12)
 13. checkmark
  Hoover (12)
 14. checkmark
  Dreame D10 Plus (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (17)
 2. checkmark
  Gul (8)
 3. checkmark
  Blå (7)
 4. checkmark
  Grøn (5)
 5. checkmark
  Rød (4)
 6. checkmark
  Lilla (4)
 7. checkmark
  Multifarvet (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tid til nye støvsugerposer til Bosch?
Bosch støvsuger

En støvsuger er en af de maskiner, vi bruger allermest! De fleste af os værdsætter en rent hjem og der er en støvsuger altså bare uundværlig. Et populært mærke inden for støvsugere er Bosch, som har utrolig mange forskellige modeller. Uanset hvilken Bosch støvsuger du har kan du oftest regne med at de altid efterlader dit hjem rent efter du har støvsuget. Det kan dog være at støvsugeren ikke fuldfører sit arbejde helt til UG mere, og så kan det være tid til nye støvsugerposer. 

Noget af det vigtigste du kan få til din støvsuger er nye poser. Uden støvsugerposer til Bosch får du ikke meget ud af din støvsuger. Poserne sørger for at samle alt det snavs og støv du støvsuger op. Posen sørger også for at det er dejligt nemt for dig at komme af med alt skidtet når det er tid til det. Du ved det er tid til at skifte støvsugerposen hvis din Bosch ikke længere virker optimalt. Det kommer oftest til udtryk ved at støvsugeren selv giver besked om at det er tid til et skift eller når din støvsugers sugeevne bliver ringere og ringere. 

Hvilken type støvsugerpose bruger Bosch?

Når du går på jagt efter en ny støvsugerpose til Bosch er det nemmest hvis du ved lige hvilken model du har derhjemme. Heldigvis kan du tit se model navnet eller nummeret skrevet på din støvsuger. Du finder det oftest uden på selve støvsugeren eller når du åbner den for at isætte en ny pose. 

Støvsugerposer kan være lidt et gedemarked at finde rundt i, også selvom du ved netop hvilken støvsuger du har. Poserne hedder ofte noget andet end det støvsugeren hedder og så kan det være ret så svært at finde hovede og hale i. Bosch har dog gjort det en lille smule nemmere. Støvsugerposer til Bosch er innddelt efter typer. Derudover bruger langt de fleste Bosch modeller også den helt samme støvsugerpose, og så kan det jo næsten ikke blive nemmere! 

Oplev forskellen med en spritny støvsugerpose

Med en ny støvsugerpose til bosch oplever du forskellen med det samme. den nye pose sørger nemlig for at optimere sugeevnen og giver i det hele taget en bedre rengøring. Støvsuger dte med en fyldt pose vil støvsugen suge meget svagere da luften har svært ved at komme igennem posen og alt indholdet i den. Med en frisk støvsugerpose til Bosch kan din støvsuge suge med fuld kraft og så er den også bedre til at opsamle alle de små partikler da posen ikke er fyldt med støv og snavs. 

Skift nemt din støvsugerpose til Bosch

Det er utroligt nemt at skifte din Bosch støvsugerposer og det sviner heller ikke! Du skal blot åbne dækslet på din støvsuger og så kan du få sat en ny pose i på ingen tid. sørg for at lukke den gamle pose så du ikke får en masse støv ud over det hele. på posen finder du en lille plast eller pap flap som du kan skubbe eller trække i så du lukker selve hullet i støvsugerposen. Når hullet er lukket til, kan du blot tage støvsugerposen ud af maskinen og smide den ud. Det anbefales ikke at duprøver at tømme eller genbruge posen da der sidder en masse støv og snavs i selve væggen af støvsugerposen. Skift derfor altid pose ud med en ny. Når du skal have sat din pose i støvsugeren skal den blot sættes i ligesom den gamle. Luk nu dækslet igen og så er du klar til at gøre rent. 

Hvor ofte skal man have fat i en ny pose?

Du skal naturligvis have fat i en ny støvsugerpose til bosch når den gamle er fyldt, eller hvis det skulle ske at den går i stykker. Der er ikke en bestemt tommelfingerregel for hvor ofte du skal have skiftet posen, for det kommer helt an på hvor meget og hvad du støvsuger op derhjemme. 

Er din Bosch støvsuger titi på arbejde og får den opsamlet en masse skidt, så vil posen naturligvis også blive fyldt lidt hurtigere. Du kan regne med at din pose skal skiftes oftere hvis du bor i et større hus og hvis du har børn eller kæledyr der har det med at slæbe jord med ind udefra og fælder. Det er nemt at tjekke hvornår din pose til Bosch skal skiftes, og mange nyere støvsugere giver også besked når det er tid til en ny pose. Har din støvsuger en indikator for sugeevnen kan du også ofte bruge den til at se ca. hvor fyldt din pose er. 

Du skal naturligvis skifte din Bosch støvsugerpose så tit der er brug for det. uanset om du støvsuger meget eller lidt, så er det også altid en god ide at have nogle ekstra poser liggende derhjemme i skabet. Når tiden så kommer hvor støvsugerposen skal skiftes, er det dejligt at have en ny pose lige ved hånden. Det anbefales forresten også at du skifter dit motorfilter når du er gået igennem en pakke med støvsugerposer. Vælger du poser til Bosch fra Evermart får du sådan et filter med oveni hatten.