Stativer, Tripods & Holdere

 • Stativer til Kamera

  Stativer til Kamera

 • Tripods til Kamera

  Tripods til Kamera

 • Holdere til Kamera

  Holdere til Kamera

 • Stativer til iPhone

  Stativer til iPhone

TripodStativer, tripods & holdere til dit kamera

Om du har med fotografi at gøre som erhverv, eller om du bare er hobby fotograf, så er du kommet det rette sted. I dette katalog finder du et stort udvalg af forskellige stativer, tripods og holdere, som alle sammen kan bruges til dit kamera.

Et stativ, tripod eller holder er gode til mange ting. Det kan være, hvis du vil tage det perfekte fuldstændige stille billede, men de kan også bruges, hvis du for eksempel skal lave en timelapse af noget. Mange af vores stativer, tripods og holdere er utroligt justérbare, hvilket betyder at du kan få den perfekte vinkel, til når billedet skal tages. Men stativer, tripods og holdere er selvfølgelig ikke kun gode, hvis man skal tage billeder. De kan især også bruges til videooptagelser. Det er nemt at se på en video, hvis kameraet er håndholdt, men det kan altså nemt ordnes med det rigtige stativ, tripod eller holder.

Hvis du er i tvivl om, om dit kamera passer på vores stativer, tripods eller holdere, skal du blot kigge efter på dit kamera, om der i bunden er plads til en lille skrue, som kan skrues op. Vores stativer, tripods og holdere har nemlig en skrue på toppen, som netop benytter sig af det hul i dit kamera.