Speedlights

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

SpeedlightSpeedlights - Få bedre billeder med dit kamera

Speedlights er en mere kompakt og mobil form for blitz/flash. Med et speedlight er du i fuld kontrol over lyset, da du let kan bevæge dig rundt i forskelligt lyd uden at kvaliteten af dine billeder forvrænges. Et speedlight fastsættes direkte på kammerat, hvilket betyder at dit billede altid er optimalt lyst op.  Vores speedlight er universelle og passer til alle kameraer med hot-shoe, og de understøtter både TTL og manuel blitz  

Hvis du skal fotografere i naturen eller i mørke, kan et godt speedlight kompensere for alt det lys, der ikke naturligt er det. På den måde kan du skyde flotte billeder på trods at vejrforhold og tidspunktet på dagen. Det er ikke bare i svag belysning, et speedlight er vigtigt. Et speedlight er også vigtigt selv når solen står højt på himlen, her kan et speedlight reducere overeksponering og sikre, at motivet på dit billede får den helt rette mængde lys og klare detaljer. 

Et speedligt er nærmest uundværlig for dig, der går op i at tage billeder, uanset om du gør det professionelt eller som hobby. I kataloget ovenfor finder du lige præcis det speedlight du har brug for til dit kamera!