Softboxe og Softbox Sæt

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (12)
 2. checkmark
  Hvid (9)
Passer til
 1. checkmark
  Canon 700D (14)
 2. checkmark
  Canon 760D (14)
 3. checkmark
  Panasonic Kamera (14)
 4. checkmark
  Panasonic DMW-BLC12 (14)
 5. checkmark
  Panasonic DMW-BCC12 (14)
 6. checkmark
  Nikon D7100 (14)
 7. checkmark
  Nikon D7000 (14)
 8. checkmark
  Nikon D5100 (14)
 9. checkmark
  Nikon D3100 (14)
 10. checkmark
  Nikon Coolpix P7800 (14)
 11. checkmark
  Nikon Coolpix P7000 (14)
 12. checkmark
  Nikon V1 (14)
 13. checkmark
  Nikon Kamera (14)
 14. checkmark
  Nikon D800E (14)
 15. checkmark
  Nikon D800 (14)
 16. checkmark
  Nikon D750 (14)
 17. checkmark
  Olympus Stylus 7000 (14)
 18. checkmark
  Olympus Stylus 1200 (14)
 19. checkmark
  Olympus Stylus 1070 (14)
 20. checkmark
  Olympus Stylus 1060 (14)
 21. checkmark
  Olympus Stylus 1050w (14)
 22. checkmark
  Olympus Stylus 1040 (14)
 23. checkmark
  Canon Kamera (14)
 24. checkmark
  Sony Kamera (14)
 25. checkmark
  Panasonic S005E (4)
 26. checkmark
  Panasonic S005 (4)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

billede

Softbox lys & sæt - ALT du skal bruge til det private eller professionelle fotostudie

Belysning er et nøgleord inden for fotografering. Lyssætningen på et billede har en enorm betydning for emnets fremtoning og stemningen i billedet, og det fleste, som har forsøgt at få taget et godt familiefoto eller portræt derhjemme, har nok prøvet at døje med at finde et godt lys til sit foto.

Nsturligt lys er selvfølgelig altid godt til fotografering. Dog har det den ulempe, at man jo ikke kan dreje og flytte på solen, for at ændre belysningen af sit emne. Hvis man virkelig ønsker en effektiv belysning til fotografering, som man i langt højere grad selv kan styre og eksperimentere med, kan det være en fordel at bruge en softbox til lyssætningen.

Hvordan får du det bedste lys til fotografering?

Softboxes hedder som de gør, fordi de giver et ”blødt” fotolys og videolys, som skabes ved at en kraftlg lampe / pære monteres inden i en blød ”kasse”, hvorfra lyset kun kan undslippe igennem et hvidt eller sølvfarvet stykke stof på kassens forside. Softboxen lyser emnet og omgivelserne op, og giver en masse justeringsmuligheder, som kan bidarge markant til fotografiets stemning og udtryk. 

Ved at rykke rundt på sin softbox kan man styre hvordan lyset falder, og blandt andet påvirke hvor kraftige skyggerne skal være på et portræt, samt baggrundens belysning og meget, meget mere. Tænk blot på, hvor stor forskel der er på, om et emne belyses direkte forfra eller fra siden. Det er ting som disse, man får kontrollen over, med en softbox.

Softboxes fås i mange forskellige former og størrelser, og da en softbox gerne skal være lidt større end det emne, man skal fotografere, kan det være nyttigt at have et par størrelser at vælge imellem. Der er jo stor forskel på arealet, der skal belyses, afhængigt af, om man skal tage helkropsportrætter, ansigtsportrætter eller noget helt tredje.

Softbox til privat og professionelt brug

De softboxes som du finder her på siden, kan bruges af både amatører og professionelle, som ønsker at kunne styre lyssætningen under deres fotografering. Hvis man er ny fotograf, og skal have stablet et fotostudie på benene uden alt for store udgifter, er det jo perfekt med billige softboxes og andet fotograferingsudstyr, og det finder du her på siden. 

Få taget de bedste billeder med det perfekte lys

Uanset om man er fotograf, hobbyfotograf eller bare gerne vil have nogle rigtig gode billeder til sin Instagram, Facebook eller blog, kan man bruge en softbox. Softboxen giver mulighed for at styre belysningen og dermed at påvirke stemningen i billedet, hvilket i sidste ende betyder, at man har flere udtryksmuligheder, når man fotograferer.

Lyset har altid en stor betydning, når man fotograferer, og alle der går op i at få taget gode billeder kan få glæde af en softbox – uanset om man fotograferer med et spejlreflekskamera til mange tusinde kroner, eller med sin smartphone.

Sådan kan du nemt få installeret et softbox sæt med stativ

At installere vores softbox sæt er ikke svært, da det blot består af 2 dele – et stativ og selve softboxen. Stativet skal derfor blot sættes op på de tre ben, inden softboxen sættes på toppen af stativet og sættes i stikkontakten. Husk at der er en indbygget lampe i softboxen, men at selve pæren ikke medfølger. 

Kom billigt i gang med dit helt eget fotostudie derhjemme

Hvis du vil have etableret dit eget lille fotostudie uden at bruge for mange penge på udstyr, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på siden kan du nemlig finde hele vores udvalg af softboxes i forskellige størrelser og typer. Du finder også softbox-sæt og diverse pakkeløsninger – ofte med mængderabat. Du finder desuden et stort udvalg af tilbehør til fotografering, som du med fordel kan gå på opdagelse i.