Samsung Gear S2/S2 Classic Panserglas & Skærmbeskyttelse

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

PanserglasSkærmbeskyttelse til Samsung Gear S2 / S2 Classic

Skærmen på Samsung Gear S2 er ofte meget udsat når det kommer til ridser, slid og skader. I vores udvalg af skærmbeskyttelse til Samsung Gear S2 finder du eksempelvis et hærdet beskyttelsesglas, der beskytter urskiven på dit Gear S2 mod stød og ridser, og kan beskytte dig mod en knust skærm på dit smartwatch. Glasset er desuden designet til at være diskret, så det hverken kan ses på uret, eller har nogen påvirkning på touch-funktion eller lignende. Dette er takket være den ultratynde hærdede glasoverflade. 

Du kan således have et hærdet beskyttelsesglas på Samsung Gear S2, helt uden at mærke til det, men som forhindrer ødelagt skærm eller grimme brugsskader.

Hvis du ønsker at få et panserglas til dit Samsung Gear S2 / S2 Classic, så har den danske virksomhed PanzerGlass, som laver panserglas, endnu ikke udviklet panserglas til Samsung Gear S2 / S2 Classic. På smartphones laver PanzerGlass nogle af markedets stærkeste og mest holdbare panserglas for at give maksimal skærmbeskyttelse til Samsung Gear S2 / S2 Classic. Heldigvis er vores Hærdet Beskyttelsesglas til Samsung Gear S2 / S2 Classic også utroligt stærke. Et beskyttelsesglas i hærdet glas beskytter dit Samsung Gear S2 / S2 Classic mod ridser og slag, og vi anbefaler, at du bruger et hærdet beskyttelsesglas til dit Samsung Gear S2 / S2 Classic.