Samsung Gear S2/S2 Classic Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Samsung Gear S2 (1)
  2. checkmark
    Samsung Gear S2 Classic (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

BeskyttelsesglasSkærmbeskyttelse til Samsung Gear S2 / S2 Classic

Skærmen på Samsung Gear S2 er ofte meget udsat når det kommer til ridser, slid og skader. I vores udvalg af skærmbeskyttelse til Samsung Gear S2 finder du eksempelvis et hærdet beskyttelsesglas, der beskytter urskiven på dit Gear S2 mod stød og ridser, og kan beskytte dig mod en knust skærm på dit smartwatch. Glasset er desuden designet til at være diskret, så det hverken kan ses på uret, eller har nogen påvirkning på touch-funktion eller lignende. Dette er takket være den ultratynde hærdede glasoverflade. 

Du kan således have et hærdet beskyttelsesglas på Samsung Gear S2, helt uden at mærke til det, men som forhindrer ødelagt skærm eller grimme brugsskader.

Hvis du ønsker at få et beskyttelsesglas til dit Samsung Gear S2 / S2 Classic, så har den danske virksomhed beskyttelsesGlass, som laver beskyttelsesglas, endnu ikke udviklet beskyttelsesglas til Samsung Gear S2 / S2 Classic. På smartphones laver beskyttelsesGlass nogle af markedets stærkeste og mest holdbare beskyttelsesglas for at give maksimal skærmbeskyttelse til Samsung Gear S2 / S2 Classic. Heldigvis er vores Hærdet Beskyttelsesglas til Samsung Gear S2 / S2 Classic også utroligt stærke. Et beskyttelsesglas i hærdet glas beskytter dit Samsung Gear S2 / S2 Classic mod ridser og slag, og vi anbefaler, at du bruger et hærdet beskyttelsesglas til dit Samsung Gear S2 / S2 Classic.