Samsung Galaxy S9 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Gennemsigtig (1)
Passer til
  1. checkmark
    Samsung Galaxy S9 (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

beskyttelsesSkærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9

Den flotte buede skærm på Samsung Galaxy S9 er noget for sig. Den stråler og gengiver farver helt fantastisk. Dog er der én ulempe. Den buede skærm betyder, at skærmen også går ned over siden på din Samsung Galaxy S9. Det betyder, at hvis du taber din Samsung Galaxy S9, så den lander på siden, vil glasset altså ramme jorden. Og en reparation af skærmen på din Samsung Galaxy S9 er temmelig dyr. Derfor anbefaler vi, at du bruger skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S9, da det er en billig måde at sikre sig mod en flækket skærm.

Nogle gange kan det godt se lidt dumt ud med et beskyttelsesglas på sin smartphone, men det har vi heldigvis en løsning til. Hvis du vælger det sorte beskyttelsesglas fremfor det gennemsigtige, vil man ikke lægge mærke til, at der faktisk sidder et ekstra lag glas ovenpå skærmen.

Vælg mellem Hærdet Glas og beskyttelsesGlass

Skærmen på din Samsung Galaxy S9 er værd at beskytte. Derfor anbefaler vi, at du vælger et af vores to slags beskyttelsesglas til din Samsung Galaxy S9. Ligegyldigt om du vælger et beskyttelsesGlass eller Hærdet Glas, kan du være sikker på, at skærmen nok skal være beskyttet. Begge to slags glas er den optimale skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S9. beskyttelsesGlass er et dansk produkt udviklet af firmaet beskyttelsesGlass. De har længe været kendt for at lave solide beskyttelsesglas til smartphones. Et Hærdet Glas er billigere, men stadigvæk lavet i topkvalitet. Det tager slag og stød, som skærmen på din Samsung Galaxy S9 ellers havde taget. Vi anbefaler derfor kraftigt, at du vælger et af de to beskyttelsesglas som skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S9.