Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S8

Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S8

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
Tilbud Hærdet Beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S8
Se Mere

Hærdet Beskyttelsesglas til Samsung Galaxy S8

Normalpris: 189,00 DKK

Specialpris: 69,00 DKK

På lager

Se Mere

PanzerGlass til Samsung Galaxy S8

349,00 DKK
+10 dages leveringstid

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

s8

Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8's skærm er en af de skarpeste og flotteste på skærmen, og derfor behøver den selvfølgelig også sin beskyttelse. Med et beskyttelsesglas sikrer du dig imod ridser og flækker i den store og flotte skærm. Det er også den billigste måde at beskytte skærmen på, da en ny skærm koster betydeligt mere. Hvis du dog er typen, der ved, at du ikke taber din Samsung Galaxy S8, men bare gerne vil undgå ridser i skærmen, så har vi også helt almindelig beskyttelsesfilm, der tager ridserne for skærmen.

Vores beskyttelsesglas er 0,3 mm tykt, hvilket ikke lyder af meget. Det er det heller ikke, men det tager stadig alle ridser og flænger, som din Samsung Galaxy S8's skærm ellers havde taget. Det er også kun en fordel, at det hærdede glas er så tyndt, da derfor er sværere at lægge mærke til, når du har det på.

Beskyt dig med et hærdet glas og undgå at betale dyre domme for en ny skærm!

Når du har fundet ud af, at du gerne vil have skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S8, og at det skal være beskyttelsesglas, så har du to muligheder. Du kan enten vælge et PanzerGlass eller et Hærdet Glas. Hvis du vælger et Hærdet Glas får du utroligt høj beskyttelse til din Samsung Galaxy S8. Et Hærdet Glas er, som navnet siger, glas, der er hærdet, og derfor tager det ridser og flænger for din Samsung Galaxy S8. PanzerGlass er dyrere, og her får du et panserglas af markedets højeste kvalitet. Med et panserglas fra PanzerGlass får du altså den maksimale skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S8. Vælg frit mellem de to slags beskyttelsesglas - vi kan garantere, at begge slags glas nok skal holde dit glas beskyttet!