Samsung Galaxy S8 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Samsung Galaxy S8 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

s8

Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8's skærm er endnu skarpere og flottere end forgængernes, og derfor behøver den selvfølgelig også sin beskyttelse. Med et beskyttelsesglas sikrer du dig imod ridser og flækker i den store og flotte skærm. Det er også den billigste måde at beskytte skærmen på, da en ny skærm koster betydeligt mere. Hvis du dog er typen, der ved, at du ikke taber din Samsung Galaxy S8, men bare gerne vil undgå ridser i skærmen, er et beskyttelsesglas også den perfekte løsning til dét problem.

Vores beskyttelsesglas er 0,3 mm tykt, hvilket ikke lyder af meget. Det er det heller ikke, men det tager stadig alle ridser og flænger, som din Samsung Galaxy S8's skærm ellers havde taget. Det er også kun en fordel, at det hærdede glas er så tyndt, da derfor er sværere at lægge mærke til, når du har det på.

Beskyt dig med et hærdet glas og undgå at betale dyre domme for en ny skærm!

Når du har fundet ud af, at du gerne vil have skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S8, og at det skal være beskyttelsesglas, så har du to muligheder. Du kan enten vælge et beskyttelsesGlass eller et Hærdet Glas. Hvis du vælger et Hærdet Glas får du utroligt høj beskyttelse til din Samsung Galaxy S8. Et Hærdet Glas er, som navnet siger, glas, der er hærdet, og derfor tager det ridser og flænger for din Samsung Galaxy S8. beskyttelsesGlass er dyrere, og her får du et beskyttelsesglas af markedets højeste kvalitet. Med et beskyttelsesglas fra beskyttelsesGlass får du altså den maksimale skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S8. Vælg frit mellem de to slags beskyttelsesglas - vi kan garantere, at begge slags glas nok skal holde dit glas beskyttet!