Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S7 Edge

Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S7 Edge

1 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

1 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

heyhalloSkærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S7 Edge

Skærmen på Samsung Galaxy S7 Edge er virkeligt værd at beskytte. Den buede skærm er noget af en detalje, og den er også meget dyr at få repareret. Og hvad kan man så gøre for at undgå, at den går i stykker? Man kan tilføje et beskyttelsesglas! Et beskyttelsesglas til din Samsung Galaxy S7 Edge fungerer som et ekstra lag af din skærm, som derfor holder din skærm beskyttet. Det betyder, at hvis du taber din samsung Galaxy S7 Edge, så er det det hærdede glas, der rammer jorden og ikke skærmen på din Samsung Galaxy S7 Edge.

Et hærdet er utroligt billigt sammenlignet med en reparation, og det er derfor vores kraftigste anbefaling, at du tilføjer et. Et hærdet beskyttelsesglas er nemt at montere og tilsvarende nemt at afmontere. Du kan trygt påsætte et hærdet glas på din Samsung Galaxy S7 Edge uden at være bange for, at det efterlader nogen former for ridser eller afmærkninger.

Hvilken slags skærmbeskyttelse skal jeg vælge?

Der findes forskellige former for skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S7 Edge. PanzerGlass er et varemærke af den danske producent PanzerGlass. Vælger du et panserglas fra PanzerGlass får du maksimal skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S7 Edge. Panserglas fra PanzerGlass er som alle andre former for skærmbeskyttelse nemme at montere, og du kan være sikker på, at din Samsung Galaxy S7 Edge's skærm aldrig bliver flækket. Du kan som alternativ til et PanzerGlass vælge at beskytte skærmen på din Samsung Galaxy S7 Edge med et Hærdet Glas. Et Hærdet Glas giver god beskyttelse, men er ikke lavet af danske PanzerGlass. Om du vælger det ene eller det andet, så er begge løsninger med til at forsikre dig mod at få en flækket skærm på din Samsung Galaxy S7 Edge.