iPhone Xr Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

billedeSkærmbeskyttelse til iPhone Xr

iPhone Xr er en af de fedeste iPhones du kan få, især fordi den kommer i en række lækre pangfarver. Den høje kvalitet kan man naturligvis også mærke på prisen. Prisen er høj, og det er reparationspriserne også. Én af de ting, som danskerne oftest får repareret på sine iPhones, er skærmen.

Den store og flotte 6.1" skærm på iPhone Xr er noget for sig, og derfor er den også værd at passe på. Reparationsprisen af skærmen på din iPhone Xr kan på ingen måde sammenlignes med prisen for skærmbeskyttelse, da skærmbeskyttelse koster helt ned mod 1/10 af, hvad en ny skærm koster. Derfor er det vores dybeste anbefaling, at du monterer et beskyttelsesglas på din iPhone Xr.

Med et beskyttelsesglas til iPhone Xr kan du komme en skadet eller ridset skærm i forkøbet! Skærmbeskyttelse tager alle de grimme slag og efterlader displayet under uden skrammer. iPhone Xr beskyttelsesglas er den nemmeste og billigste måde at passe på din skærm.

Skulle det ske at du taber din telefon og vil dit beskyttelsesglas til Xr tage skaden og gå i stykker. Når dit beskyttelsesglas splintres, betyder det at det har gjort sit arbejde som det skal. Du kan blot tage det ødelagte glas forsigtigt af og så anbefaler vi selvfølgelig at du påsætter et nyt lige bagefter!

Sørg for altid at have et beskyttelsesglas på din skærm så din telefon altid er bedst muligt beskyttet. I kataloget ovenfor finder du en række forskellige former for beskyttelsesglas til din telefon så den altid er godt beskyttet. Vælg den form for skærmbeskyttelse der passer bedst til dig så din iPhone Xr tager mindst muligt skade.

Alle vores beskyttelsesglas er lavet i en blanding af plastik og glas, også kendt som tempered glass, der passer bedst mulig på din enhed. Vil du også gerne beskytte dit privatliv i forbindelse med dit beskyttelsesglas skal du vælge et smart Privacy Glas der sørger for at andre ikke kan se hvad der foregår på din skærm.