Huawei P20 Pro Beskyttelsesglas & Panserglas / Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Gennemsigtig (2)
  2. checkmark
    Grå (1)
Passer til
  1. checkmark
    Huawei P20 Pro (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

adawdawdasdwaBeskyt din Huawei P20 Pro skærm

Den store og mægtige AMOLED 6,1" skærm på din Huawei P20 Pro, er en udsat overflade. En smartphone skærm er det mest udsatte, hvis du taber din telefon, og tager også imod mange ridser ved almindeligt brug. 

Med en af vores løsninger inden for skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro, er du godt dækket ind. Med et beskyttelsesglas eller et hærdet glas øger du skærmens styrke med op til 8 gange, som kan være din redning hvis du taber din Huawei P20 Pro. I vores udvalg finder du desuden rengøringsservietter og glasrens specielt udviklet til at rense og pleje skærmen på Huawei P20 Pro.

Som det fremgår i kataloget ovenfor, findes der her på evermart.dk to forskellige slags skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro. Begge slags glas fungerer som skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro, men der er visse forskelle, der er værd at vide, når du skal vælge beskyttelsesglas eller hærdet glas som skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro. beskyttelsesGlass er den dyreste løsning, men også det beskyttelsesglas, der er lavet i højeste kvalitet. Det betyder, at du med et beskyttelsesGlass får den maksimale og mest optimale skærmbeskyttelse til skærmen på din Huawei P20 Pro. Du kan selvfølgelig også vælge at gå med et Hærdet Beskyttelsesglas, som er væsentligt billigere. Her får du stadig topkvalitets beskyttelsesglas, og du behøver ikke at tvivle på sikkerheden omkring skærmen på din Huawei P20 Pro's skærm.