Panserglas & Skærmbeskyttelse til Huawei P20 Pro

adawdawdasdwaBeskyt din Huawei P20 Pro skærm

Den store og mægtige AMOLED 6,1" skærm på din Huawei P20 Pro, er en udsat overflade. En smartphone skærm er det mest udsatte, hvis du taber din telefon, og tager også imod mange ridser ved almindeligt brug. 

Med en af vores løsninger inden for skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro, er du godt dækket ind. Med et panserglas eller et hærdet glas øger du skærmens styrke med op til 8 gange, som kan være din redning hvis du taber din Huawei P20 Pro. I vores udvalg finder du desuden rengøringsservietter og glasrens specielt udviklet til at rense og pleje skærmen på Huawei P20 Pro.

Som det fremgår i kataloget ovenfor, findes der her på evermart.dk to forskellige slags skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro. Begge slags glas fungerer som skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro, men der er visse forskelle, der er værd at vide, når du skal vælge panserglas eller hærdet glas som skærmbeskyttelse til din Huawei P20 Pro. PanzerGlass er den dyreste løsning, men også det panserglas, der er lavet i højeste kvalitet. Det betyder, at du med et PanzerGlass får den maksimale og mest optimale skærmbeskyttelse til skærmen på din Huawei P20 Pro. Du kan selvfølgelig også vælge at gå med et Hærdet Beskyttelsesglas, som er væsentligt billigere. Her får du stadig topkvalitets beskyttelsesglas, og du behøver ikke at tvivle på sikkerheden omkring skærmen på din Huawei P20 Pro's skærm.