Huawei P20 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Huawei P20 (3)
Farve
  1. checkmark
    Gennemsigtig (2)
  2. checkmark
    Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

awdawdasdwadsdawdawdBeskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse til Huawei P20

Du samler din spritnye Huawei P20 op fra klinkegulvet og håber på det bedste, men synet der møder dig er hjerteskærende. Du har ødelagt skærmen på din Huawei P20. 
Men faktisk kan du undgå sådanne situationer nemt og billigt med skærmbeskyttelse til Huawei P20. I vores sortiment finder du ultratyndt beskyttelsesglas og beskyttelsesglas, der styrker skærmen med op til 8 gange, og som samtidig er designet til ikke at kunne ses. 

Et beskyttelsesglas eller hærdet glas er altid en god idé. og der er næppe nogen god grund til ikke at investere i et. Det er nemlig dyrt at tabe sin Huawei P20, mens et hærdet beskyttelsesglas koster under 100 kroner. 

I udvalget finder du desuden skærmrens og skærmpleje, samt webcam-covers, så du kan beskytte kameraet på fronten af din Huawei P20.

Faktisk har vi to forskellige slags skærmbeskyttelesr til din Huawei P20. Den ene slags er lavet af den danske beskyttelsesglas-producent, beskyttelsesGlass, som laver nogle af markedets bedste beskyttelsesglas. Med et beskyttelsesGlass fra beskyttelsesGlass ved du, at du har fået det bedste af det bedste, når det kommer til skærmbeskyttelse af din Huawei P20. Du kan i stedet for et beskyttelsesGlass vælge et Hærdet Glas, som også er utroligt stærkt. Det er billigere end beskyttelsesGlass, men det beskytter stadig skærmen på din Huawei P20 utroligt godt. Om du vælger et beskyttelsesGlass eller et Hærdet Glas, så er det sikkert, at du med skærmbeskyttelse i form af beskyttelsesglas eller hærdet beskyttelsesglas altid er sikret mod ridser og flækker i skærmen på din Huawei P20.