Fitbit Charge 2 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skærmbeskyttelse til Fitbit Charge 2

Hvad er værre end en ødelagt, knust eller ridset skærm på dit FitBit Charge 2? Et ur der medbringes i fitness-lokalet, på fodboldbanen eller et helt tredje sted, kan risikere at blive udsat for en del slid.

Undgå helt situationen, ved at påføre dit FitBit Charge 2 en beskyttelsesfilm på skærmen, der både beskytter mod ridser og stød, så skærmen altid fremstår intakt og ny. 

Hos Evermart.dk finder du alt i skærmbeskyttelse til dit FitBit til lave priser. Et beskyttelsesfilm er den bedste løsning.

Den danske beskyttelsesglas-producent beskyttelsesGlass har i lang tid lavet beskyttelsesglas til mange forskellige smartphones og ure. De er endnu ikke kommet ud med et hærdet beskyttelsesglas til Fitbit Charge 2, men hvis de på et tidspunkt gør, vil vi være nogle af de første til at have det på lager. Men bare rolig: du kan stadigvæk beskytte skærmen på dit Fitbit Charge 2, selv uden et beskyttelsesglas. Beskyttelsesfilmen til Fitbit Charge 2 tager ridser, som skærmen ellers ville have taget, og det er derfor en billig måde at holde glasset på dit Fitbit Charge 2 beskyttet.