Sjippetove

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

SjippetovSjippetove til træning og fitness

I skolegården var sjippetovet forbundet med skæg og leg, men i fitnesscentret er det også benhårdt arbejde. De fleste af os har sikkert brugt mange timer på at sjippe i frikvarteret. Sjipning er dog ikke kun en leg, den kan også være benhård cardio! Sjippetorvet er det ideelle tilbehør til hjemmetræning da det ikke kræver ekstra udstyr og du er sikker på at få pulsen op.

Sjippetovet indgår hyppigt i træning inden for kampsport, fordi det træner koordination mellem hænder og fødder - og så er det i øvrigt en af de sjovere måder at forbrænde kalorier på. Og sjippetovet er faktisk en rigtig effektiv kalorieforbrænder, så du kan snildt erstatte løbeturen med sjipning derhjemme, hvis tiden er knap, eller vejret er dårligt.

Du kan bruge dit sjippetorv både inde og ude, og det er en træning du ikke behøver at afsætte flere timer til. Sjippetorvet er den ideelle træningsmakker for de fleste, og for at træne skal du blot bruge dit sjippetov samt et frit område hvori du kan træne. Du behøver ingen ekstra tilbehør eller avanceret teknikker for at komme i gang.

Selvom det ofte bliver brugt i cardio-øvelser, hjælper sjippetovet også med at tone og markere dine muskler, fordi du bruger næsten dem alle på at hoppe, svinge, vægtfordele og holde kroppen strakt.

Uanset hvilken form for træning du laver, er sjippetorv også altid en god form for opvarmning. Med et træningssjippetov får du hurtigt pulsen op, og varme i kinderne, så du er klar og varm til din næste øvelse. Et sjippetov egner sig også perfekt til at være en station i cirkeltræning eller på anden måde indgå i et program.

Vælg et sjippetorv til hjemmetræning her fra siden og vær sikker på at få et tov i god kvalitet der nok skal hjælpe dig med at komme i bedre form! Ovenfor finder du vores udvalg af sjippetov der passer til alle former for træning. Leder du efter mere end blot et sjippetov til træning, kan du klikke lige HER. Ved at følge linket ser du alle vores produkter til træning derhjemme.