Saphe One / One+ Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Saphe One+ (3)
 2. checkmark
  Saphe One  (3)
 3. checkmark
  GoPro Hero 6 (2)
 4. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (2)
 5. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (2)
 6. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (2)
 7. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (2)
 8. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (2)
 9. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (2)
 10. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (2)
 11. checkmark
  GoPro 2 (2)
 12. checkmark
  DJI Osmo Action (2)
 13. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (2)
 14. checkmark
  GoPro Hero 5 (2)
 15. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (2)
 16. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (2)
 17. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (2)
 18. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (2)
 19. checkmark
  GoPro Max (2)
 20. checkmark
  GoPro Hero Session (2)
 21. checkmark
  GoPro Fusion (2)
 22. checkmark
  GoPro 5 Session (2)
 23. checkmark
  GoPro Hero 7 (2)
 24. checkmark
  Ooono (1)
 25. checkmark
  Saphe Drive  (1)
 26. checkmark
  Saphe MC (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (4)
 2. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Saphe One Saphe One+ trafikalarmSlip for fartbøder med Saphe One & One+ 

One og One+ er de første modeller fra Saphe. Trafikalarmerne har siden lanceringen taget de danske trafikanter med storm. Saphe er siden blevet et af landets førende mærker inden for trafikalarmer. Med Saphe One og Saphe One+ får du et produkt af høj kvalitet til en særdeles favorabel pris. Enhederne giver dig adgang til gigantisk fællesskab af trafikanter, som konstant deler meldinger fra vejene - i hele landet. Med mange hundrende tusinde solgte trafikalarmer, er der i dag monteret en Saphe i en stor del af de danske biler. Saphe One og Saphe One+ giver brugerne præcise meldinger om de danske trafikforhold, og advarer om alt fra pludselig kødannelse, ulykker, uønskede ting på kørebanen, fartkontrol og meget mere. 

Hvilket batteri bruger Saphe One / One+ fartkontrol?

Er din Saphe One eller Saphe One+ stoppet med at give dig besked om fotovogne, uheld eller kødannelse på vejene, er det sikkert på tide at udskifte batteriet. Det skal vi selvfølgelig gøre noget ved, så du igen kan få korrekt trafikdækning og dermed køre mere sikkert i trafikken. 

Her på Evermart.dk har vi samlet det udstyr og tilbehør som passer til din Saphe One og Saphe One+. Det betyder, at vi også har den præcise batteritype, du mangler.

Den type batteri, som sidder i Saphe One og Saphe One+ er et knapcelle batteri af typen CR2450 3 volt. Et sådan batteri kan du finde her på siden.

Hvordan skifter jeg batteri på Saphe One & Saphe One+?

Der er to måder hvorpå du kan udskifte batteriet på din Saphe One eller Saphe One+. Det første du skal bruge, er et batteri. En Saphe One bruger et CR2450 3v knapcellebatteri, som du kan finde her på siden.

Når du har et batteri, skal du åbne din enhed. Her anbefaler vi at bruge en kniv, en lineal eller en anden flad genstand, som passer mellem knapperne og bunden på din Saphe. Skub nu den flade genstand ind mellem knapperne og kroppen på din enhed og drej indtil toppen hopper af. 

En anden måde at åbne din Saphe One er blot at bruge fingrene. Her tager man fat i siderne på knapperne og hiver låget af bunden på trafikalarmen. 

Du har nu adgang til batteriet og kan udskifte det. Du skal her være opmærksom på, at du skal vende det nye batteri, på samme måde som det gamle - altså med den fladeste side af batteriet pegende opad, når du installerer det. 

Sæt låget på igen og din Saphe One er klar til brug. 

Sådan får du parret din Saphe One & One+ til din telefon

Før du kan bruge din Saphe One og Saphe One+, skal du bruge en smartphone, med bluetooth aktiveret. Her skal du nemlig hente app’en Saphe Link i AppStore eller Google Play. Når app'en er hentet og installeret, vil du blive guidet igennem resten af opsætningen direkte i appen.

Du skal nu tænde din Saphe One og Saphe One+. Det gøres ved at trykke og holde den røde knap inde, indtil skærmen på din enhed blinker. Nu er din Saphe klar til at blive forbundet med din telefon.

Næste skridt er at installere din Saphe One eller Saphe One+ i bilen - og her skal du bruge det rigtige tilbehør til din Saphe One eller Saphe One+ fartkontrol. Vi har samlet en masse tilbehør til gode priser til netop din Saphe.

Saphe trafikalarm kan monteres på flere måder i bilen

Du skal bruge det rigtige tilbehør, før du kan fastmontere din Saphe One eller Saphe One+ sikkert i din bil. Du har to muligheder. Den ene mulighed er at bruge en holder, med en klæbepude påmonteret under. Du kan også vælge at sætte en klæbepude direkte under din Saphe One og Saphe One+. Begge måder sikrer, at din Saphe Drive er sikkert fastmonteret i din bil. 

På Evermart.dk kan du finde vores universelle klisterpuder, som kommer i flere størrelser. De kan alle klippes til, hvis du ønsker at de skal passe præcist til din trafikalarms dimensioner. Vores klisterpuder har rigtig god klæbeevne, uden at de efterlader mærker i din bil. 

Når du skal sætte en klisterpude på din Saphe One eller Saphe One+ skal du først fjerne det ene lag af beskyttende folie. Herefter placerer du klisterpuden på enheden, Nu skal du fjerne det røde plastik fra klæbepuden. Din Saphe trafikalarm er nu klar til at blive monteret, der hvor du helst vil have den. 

Vi anbefaler, at man placerer sin Saphe et sted i sit synsfelt, hvor man kan nå den. Eksempelvis på instrumentbrættet eller direkte på forruden.  

Du er nu klar til at bevæge dig sikkert ud i trafikken.