Saphe MC Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Saphe MC (3)
 2. checkmark
  DJI Osmo Action (1)
 3. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (1)
 4. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (1)
 5. checkmark
  Saphe One  (1)
 6. checkmark
  Saphe Drive  (1)
 7. checkmark
  Ooono (1)
 8. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (1)
 9. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (1)
 10. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (1)
 11. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (1)
 12. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
 13. checkmark
  GoPro Hero 7 (1)
 14. checkmark
  GoPro 2 (1)
 15. checkmark
  GoPro Hero 6 (1)
 16. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (1)
 17. checkmark
  GoPro Hero 5 (1)
 18. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (1)
 19. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (1)
 20. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (1)
 21. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (1)
 22. checkmark
  GoPro Max (1)
 23. checkmark
  GoPro Hero Session (1)
 24. checkmark
  GoPro Fusion (1)
 25. checkmark
  GoPro 5 Session (1)
 26. checkmark
  Saphe One+ (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (2)
 2. checkmark
  Rød (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Saphe MC - En trafikalarm til motorcyklisten

Saphe MC trafikalarm motorcykel tilbehør

Saphe blev en af landets helt store spillere, efter lanceringen af trafikalarmer til biler. De populære endheder giver adgang til til en kæmpe fællesskab af bilister i Danmark, som sammen rapporterer og deler information om trafikken på vejene. Det kan blandt andet være uheld, kødannelse, fartkontrol og meget mere.

Der sidder en Saphe i mange danske biler og der er siden udkommet en version til motorcykler. Modellen hedder Saphe MC. 

Få notifikationer om fare og fartkontrol mens du er på motorcyklen

Med en Saphe MC får du besked, når du skal være særligt opmærksom i trafikken. Det eneste det kræver er korrekt opsætning og det rette tilbehør. Din Saphe MC er allerede indkodet med landets faste stærekasser, og trafikalarmen bliver hele tiden opdateret med meldinger fra andre brugere. Så ved du, når du er ved at nærme dig kø, et uheld eller fartkontrol forude. 

Nem guide til opsætning & parring af Saphe MC fartkontrol

Det er ganske simpelt at tænde sin Saphe MC. Du holder enhedens eneste knap inde i tre sekunder. Den lille knap på Saphe MC vil lyse grønt indtil du slipper, hvorefter den vil blinke rød tre gange. Dette betyder, at den er tændt. 

Du skal nu hente Saphe app i enten Google Play eller App Store - alt efter om du har en Apple eller Android mobiltelefon. Når din Saphe MC er tændt og 

appen er hentet og installeret, er du klar til at forbinde den til din smartphone. Du kan her følge guiden i appen på din telefon. Husk at have bluetooth tændt. 

Hav din Saphe MC sikkert i din hjelm

I modsætning til andre Saphe modeller skal en Saphe MC ikke sidde på selve køretøjet. Den skal sidde i motorcykelhjelmen, så du kan høre, når du får besked om kommende trafikale forhold, du skal være særligt opmærksom på. 

For at montere din Saphe MC i din motorcykelhjelm, skal du bruge en klæbepude. På Evermart.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til Saphe, og selvfølgelig også klisterpuder til din Saphe MC. 

Når du har modtaget en klisterpude er klar til at montere den. Det første du skal gøre er at rengøre overfladerne, som klæbepuden skal sidde på - altså både din Saphe MC og indersiden af din hjelm. 

Sæt nu klisterpuden bag på din enhed, og fjern det røde plastik på klæbepuden. Påfør derefter din Saphe MC i din hjelm. Saphe MC skal placeres et sted i hjelmen, som er tæt på dit øre. Den skal samtidig vende således at højtaleren i enheden peger hen mod dit øre. 

Når enheden er sat fast, og forbundet til din telefon, er den klar til brug. 

Sådan får du skiftet batteriet på din Saphe MC

Er din Saphe MC holdt op med at give dig notifikationer i trafikken, er det muligvis fordi den mangler batteri. Det kan man heldivis gøre noget ved. Hos 

Evermart.dk har vi et kæmpe udvalg af udstyr og tilbehør til Saphe trafikalarmer, og derfor også batterier til din Saphe MC.Din Saphe MC bruger et batteri af typen CR2032, hvilket er et fladt knapcelle batteri. 

For at udskifte batteriet i din enhed, skal du bruge en lille flad skruetrækker. I toppen af enheden, i det ene hjørne, finder du en fordybning. Her stikker du skruetrækkeren ind, og vrider den indtil låget hopper af bunden på enheden. Du kan nu udskifte batteriet. Vær opmærksom på at vende det nye batteri på samme led som det gamle - altså med knapcelle-batteriets fladeste side pegende op mod dig. 

Sæt nu låget på igen, og din Saphe MC trafikalarm er endnu engang klar til brug.