Saphe Drive / Mini / Pro Tilbehør

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Hvid (8)
 2. checkmark
  Rød (2)
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (4)
 2. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (4)
 3. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (4)
 4. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (4)
 5. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (4)
 6. checkmark
  GoPro Hero 7 (4)
 7. checkmark
  GoPro Hero 6 (4)
 8. checkmark
  Saphe Drive Pro (4)
 9. checkmark
  GoPro Hero 5 (4)
 10. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (4)
 11. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (4)
 12. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (4)
 13. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (4)
 14. checkmark
  GoPro Max (4)
 15. checkmark
  GoPro Hero Session (4)
 16. checkmark
  GoPro Fusion (4)
 17. checkmark
  GoPro 5 Session (4)
 18. checkmark
  GoPro 2 (4)
 19. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (4)
 20. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (4)
 21. checkmark
  DJI Osmo Action (4)
 22. checkmark
  Android (3)
 23. checkmark
  Saphe Drive  (3)
 24. checkmark
  Saphe Drive Mini (2)
 25. checkmark
  Ooono (1)
 26. checkmark
  Saphe One  (1)
 27. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (1)
 28. checkmark
  Saphe MC (1)
 29. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (1)
 30. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (1)
 31. checkmark
  Macbook Air 11" (1)
 32. checkmark
  Macbook 12" (1)
 33. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (1)
 34. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 uden Touchbar (1)
 35. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 med Touchbar (1)
 36. checkmark
  Macbook Pro 13" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1706/A1708 (1)
 37. checkmark
  Macbook Pro 13"  (1)
 38. checkmark
  MacBook Air 13" Retina (A1932) (1)
 39. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (1)
 40. checkmark
  Macbook Pro 17" (1)
 41. checkmark
  MacBook Pro 16" (1)
 42. checkmark
  Macbook Pro 15" Ultimo 2016/2017 m. & uden Touchbar A1707 (1)
 43. checkmark
  Computer 15" (1)
 44. checkmark
  Computer 13" (1)
 45. checkmark
  Saphe One+ (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få det bedste ud af din Saphe Drive & Mini & Pro trafikalarm

Saphe er et af landets førende mærker inden for trafikalarmer. Det lille produkt er af høj kvalitet og sælges til en favorabel pris. Med en trafikalarm fra Saphe har du adgang til et stort fællesskab af danske bilister, som deler live meldinger fra trafikken på vejene. Med mange hundrede tusinde solgte enheder, sidder der en Saphe i en stor del af de danske biler. Du får dermed præcise meldinger om forholdene i trafikken, hvad end det drejer sig om pludselig kødannelse, ulykker på vejen, fartkontrol mm. 

Modtag beskeder om fartkontrol og fare på vejen med Saphe Drive & Mini & Pro

Saphe har allerede indkodet landets faste stærekasser. Enhederne er derudover bygget på data, sendt ind fra de mange brugere i landet. Når en Saphe-bruger ser kødannelse, ulykke eller fotovogn, kan brugeren registrere det på sin egen Saphe. Informationen videredeles i systemet, hvilket betyder at alle br

Saphe Drive Mini Trafikalarm

ugere i nærheden efterfølgende modtager en notifikation om, at de nu skal være særligt opmærksomme på trafikken. Notifikationen kommer i form af en alarm, som ly

der forskelligt alt efter om der er kø, ulykke eller fartkontrol forude. 

For at få maksimalt udbytte af sin trafikalarm, er det nødvendigt med det rigtige tilbehør til din Saphe Drive model. Her på siden har vi samlet alt det tilbehør, du kan få brug for med din Saphe trafikalarm, uanset hvilken model du har. Nogle modeller bruger udskiftelige knapcelle batterier og andre kan genoplades med et kabel. Vi har også universelle klæbepuder, så du kan placere din Saphe lige netop der, hvor du helst vil have det. Det finder du alt sammen på Evermart.dk 

Sådan kommer du i gang med din Saphe Drive & Mini & Pro

Saphe Drive:

Før du kan gå i gang med at bruge din Saphe Drive, skal du bruge din smartphone. Her skal du nemlig hente app’en Saphe Link i AppStore eller Google Play. Appen kan også findes på producentens egen hjemmeside. Når app'en er hentet og installeret, vil du blive guidet igennem resten af opsætningen direkte i appen. 

Du skal nu tænde din Saphe Drive, hvilket gøres ved at trykke og holde på den runde knap i midten, indtil displayet blinker.  Nu kan din Saphe Drive forbindes til din telefon.

Næste skridt er at installere din Saphe Drive i bilen - og her skal du bruge det rigtige tilbehør til din Saphe Drive fartkontrol. Vi har masser af tilbehør til gode priser til netop din Saphe.

Saphe Drive Mini:

Før du kan gå i gang med at bruge din Saphe Drive Mini, skal du bruge din smartphone. Her skal du nemlig hente app’en Saphe Link i AppStore eller Google Play. Appen kan også findes på producentens egen hjemmeside. Når app'en er hentet og installeret, vil du blive guidet igennem resten af opsætningen direkte i appen.

Du skal nu tænde din Saphe Drive Mini. Det gøres ved at trykke og holde den røde knap inde, indtil skærmen på din enhed blinker. Nu er din Saphe Drive Mini klar til at blive forbundet med din telefon.

Næste skridt er at installere din Saphe Drive Mini i bilen - og her skal du bruge det rigtige tilbehør til din Saphe Drive Mini fartkontrol. Vi har masser af tilbehør til gode priser til netop din Saphe.

Saphe Drive Pro:

Før du kan gå i gang med at bruge din Saphe Drive Pro, skal du bruge din smartphone. Her skal du nemlig hente app’en Saphe Link i AppStore eller Google Play. Appen kan også findes på producentens egen hjemmeside. Når app'en er hentet og installeret, vil du blive guidet igennem resten af opsætningen direkte i appen. 

Du skal nu tænde din Saphe Drive Pro. Det gøres ved at trykke og holde den røde knap inde, indtil skærmen på din enhed blinker. Nu er din Saphe Drive Pro klar til at blive forbundet med din telefon.

Næste skridt er at installere din Saphe Drive Pro i bilen - og her skal du bruge det rigtige tilbehør til din Saphe Drive Pro fartkontrol. Vi har masser af tilbehør til gode priser til netop din Saphe.

Hvordan skal du have din Saphe Drive, Pro og Mini sikkert siddende i bilen?

For at montere din Saphe Drive, Pro eller Mini trafikalarm fast og sikkert i bilen, skal du bruge det rette tilbehør. Her har du to muligheder. Den ene mulighed er at bruge en holder, med en klæbepude påmonteret under. Du kan også vælge at sætte en klæbepude direkte under din Saphe Drive model. Begge måder sikrer, at din Saphe Drive trafikalarm er sikkert fastmonteret i din bil. 

Vores universelle klisterpuder er særdeles nemme at montere, og efterlader ikke uønskede mærker i din bil.
Med klæbepuder har du det nødvendige tilbehør til at placere din Saphe Drive trafikalarm lige netop der, hvor du helst vil have den. 

Det anbefales, at man placerer sin Saphe inden for rækkevidde, så den er nemmere at betjene under kørsel. Man skal samtidig sørge for at have den i sit synsfelt, mens man kører. 

Klæbepuderne har to klistrende lag. Vent med med at pille plastikken på begge sider af på en gang. 

Når du har sat din Saphe Drive enhed fast på den ønskede placering, er du klar til at bevæge dig sikkert ud i trafikken igen.

Sådan oplader du Saphe Drive, Mini & Pro trafikalarm

Så hvordan oplader man egentlig en Saphe Drive, Saphe Drive Mini og Saphe Drive Pro? Din Saphe Drive enhed holder ikke strøm for evigt. Heldigvis er trafikalarmen genopladelig. Er din Saphe Drive enhed løbet tør for strøm, kan det oplades ved at sætte det rigtige kabel i og derefter tilslutte den en USB oplader. Du kan dermed sætte den i din computer, bil eller adapter, som mange af dine andre tekniske apparater bruger.

Netop din model bruger et USB til Micro USB kabel. Opladerkabel følger ikke med i pakken, når du køber en Saphe Drive, Mini eller Pro, men her står vi klar til at hjælpe. Evermart.dk har masser af tilbehør og udstyr til din Saphe Drive enhed, og selvfølgelig også det opladerkabel, du netop står og mangler. 

Hvis din Saphe Drive er blevet tilsluttet korrekt, vises et ikon på displayet. Dette ikon ligner et batteri og et lyn.

Nu er det bare at vente til batteri-ikonet er fyldt op, hvorefter du er klar til at bruge din Saphe Drive igen.