Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm

 • Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Remme

  Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Remme

 • Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Skærmbeskyttelse

  Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Skærmbeskyttelse

 • Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Oplader

  Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Oplader

 • Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Opbevaring

  Samsung Galaxy Watch Active 2 40/44mm Opbevaring

Watch ActiveSamsung Galaxy Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2 er længe ventet. Med de to tidligere successer, Samsung Galaxy Watch og Samsung Galaxy Watch Active, har Samsung for alvor cementeret sin rolle i techverdenen. Samsung producerer nogle af verdens mest solgte smartwatches, og Galaxy Watch Active 2 er ingen undtagelse.

Samsung Galaxy Watch Active 2 indeholder en lang række af de samme funktioner som sin foreganger, heriblandt en 24-timers pulsmåler, trådløs opladning og Tizen software. Uret ligner på mange måder den tidligere model, men alligevel udskiller det sig på nogle helt centrale punkter. Modsat tidligere modeller findes Galaxy Watch Active 2 nemlig i en variant med LTE-teknologi, så uret også kan koble på mobilmaster og ikke er afhængigt af, at der er et tilgængeligt WiFi-netværk i nærheden. Det nye sportsur kan også fornemme, hvis dit hjerte banker uregelmæssigt, og det indeholder desuden en Fall Detection alarm. 

Uret er som forventet vandtæt - IP68-certificeret - så det kan være med dig i alle døgnets 24 timer, uanset om du tager et bad, løber morgentur i regnen eller bestiger et bjerg omringet af fugtige skyer. Samsung Galaxy Watch 2 er et aktivitetsur først og fremmest, og designet har fuld fokus på dig, din træning og dit helbred.

Fordi Watch Active 2 er i brug hele tiden, bliver det også hurtigere slidt. Eller rettere, tilbehøret gør. Derfor har vi samlet et stort udvalg af tilbehør til Samsung Galaxy Watch Active 2 her på siden, så du nemt og hurtigt kan finde din nye sportsrem, en ekstra oplader eller en solid beskyttelse til ultraskarpe priser.