Samsung Galaxy Watch 46mm

  • Remme til Galaxy Watch 46mm

    Remme til Galaxy Watch 46mm

  • Skærmbeskyttelse til Watch 46mm

    Skærmbeskyttelse til Watch 46mm

  • Oplader til Galaxy Watch 46mm

    Oplader til Galaxy Watch 46mm

1 til 12 af 36

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 36

pr. side
Sorter faldende

Galaxy Watch Samsung Galaxy Watch 46mm

Modsat Samsung's forrige smartwatches kommer Samsung Galaxy Watch i to forskellige udgaver, nemlig en 42mm og en 46mm. De to ure er så godt som identiske, forskellene ligger blot i størrelserne, batterilevetiden og prisen. Med Samsung Galaxy Watch 46mm får du det største ur med højeste batterikapacitet, men også det dyreste.

Designet af Samsung Galaxy Watch 46mm er noget for sig. Med en rund urskive ligner Samsung Galaxy Watch 46mm et almindeligt analogur, og udskiftelige remme og det store udvalg af forskellige urskiver er med til at gøre Samsung Galaxy Watch 46mm til et af de mest konfigurerbare ure. Selve urskiven rundt om glasset på Samsung Galaxy Watch 46mm kan drejes, og det er smart funktion, når man skal navigere rundt i styresystemet. Styresystemet i Samsung Galaxy Watch 46mm er utroligt intuitivt, og med den roterbare urskive er det en nem sag at betjene.

I dette katalog finder du alverdens tilbehør til dit Samsung Galaxy Watch 46mm. Om du er på udkig efter en ny rem, en ny oplader eller skærmbeskyttelse, så finder du alt dette i kataloget ovenfor.