Samsung Galaxy Watch 46mm

 • Samsung Galaxy Watch 46mm Remme

  Samsung Galaxy Watch 46mm Remme

 • Samsung Galaxy Watch 46mm Panserglas & Skærmbeskyttelse

  Samsung Galaxy Watch 46mm Panserglas & Skærmbeskyttelse

 • Samsung Galaxy Watch 46mm Oplader

  Samsung Galaxy Watch 46mm Oplader

 • Samsung Galaxy Watch 46mm Opbevaring

  Samsung Galaxy Watch 46mm Opbevaring

Galaxy Watch Samsung Galaxy Watch 46mm

Modsat Samsung's forrige smartwatches kommer Samsung Galaxy Watch i to forskellige udgaver, nemlig en 42mm og en 46mm. De to ure er så godt som identiske, forskellene ligger blot i størrelserne, batterilevetiden og prisen. Med Samsung Galaxy Watch 46mm får du det største ur med højeste batterikapacitet, men også det dyreste.

Designet af Samsung Galaxy Watch 46mm er noget for sig. Med en rund urskive ligner Samsung Galaxy Watch 46mm et almindeligt analogur, og udskiftelige remme og det store udvalg af forskellige urskiver er med til at gøre Samsung Galaxy Watch 46mm til et af de mest konfigurerbare ure. Selve urskiven rundt om glasset på Samsung Galaxy Watch 46mm kan drejes, og det er smart funktion, når man skal navigere rundt i styresystemet. Styresystemet i Samsung Galaxy Watch 46mm er utroligt intuitivt, og med den roterbare urskive er det en nem sag at betjene.

I dette katalog finder du alverdens tilbehør til dit Samsung Galaxy Watch 46mm. Om du er på udkig efter en ny rem, en ny oplader eller skærmbeskyttelse, så finder du alt dette i kataloget ovenfor.