Samsung Galaxy Watch 42mm

  • Remme til Galaxy Watch 42mm

    Remme til Galaxy Watch 42mm

  • Skærmbeskyttelse til Watch 42mm

    Skærmbeskyttelse til Watch 42mm

  • Oplader til Galaxy Watch 42mm

    Oplader til Galaxy Watch 42mm

1 til 12 ud af 23

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 ud af 23

pr. side
Sorter faldende

Samsung Galaxy Watch 42mm

Når du først har besluttet dig for, at du skal have et Samsung Galaxy Watch, så kommer spørgsmålet om, om det skal være Samsung Galaxy Watch 42mm eller 46mm. Den åbenlyse forskel mellem de to ure, er naturligvis størrelsen. Men udover det finder du også et større batteri i Samsung Galaxy Watch 46mm, end du gør i Samsung Galaxy Watch 42mm. Det sætter selvfølgelig sit aftryk på prisen, hvor Samsung Galaxy Watch 42mm er væsentligt billigere.

Selvom du går med det billigere og mindre Samsung Galaxy Watch 42mm, betyder det ikke, at du ender med et smartwatch af ringe kvalitet eller med masser af billige dele. Samsung Galaxy Watch 42mm er blevet rangeret højere end Apple Watch af adskillige tech-magasiner, og det er altså ikke helt uden grund, at det er det. Modsat Apple Watch får du på Samsung Galaxy Watch 42mm en rund urskive, som kan drejes for at navigere rundt i styresystemet. Faktisk findes der også to versioner af Samsung Galaxy Watch 42mm, nemlig en udgave med LTE og en uden. Det betyder, at du har muligheden for at købe et Samsung Galaxy Watch 42mm, der ikke behøver forbindelse til din smartphone for at fungere.

I dette katalog finder du alt tænkeligt tilbehør til dit Samsung Galaxy Watch 42mm. Det indebærer skærmbeskyttelse, remme og opladere, så tag et kig og find tilbehøret til netop dig og dit Samsung Galaxy Watch 42mm!