Samsung Galaxy S7 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Samsung Galaxy S7 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

heyhalloAlt i skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S7!

Er du bange for, at du pludselig taber din Samsung Galaxy S7 ud af hånden? Og at den rammer jorden? Og at skærmen flækker? Så har vi en løsning! Nemlig skærmbeskyttelse! Med skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S7 slipper du for nogensinde at skulle betale for at få skærmen repareret! Vi sælger topkvalitets skærmbeskyttelsesprodukter, og med vores skærmbeskyttelse, kan du trygt holde din Samsung Galaxy S7 i hånden uden at være bekymret for at tabe den og få en flækket skærm.

Hvad er forskellen på de forskellige slags beskyttelsesglas?

Før vi snakker om forskellene på de forskellige slags beskyttelsesglas, må vi hellere lige fortælle om lighederne. Ligheden er, at begge slags glas beskytter din Samsung Galaxy S7 mod at få noget ridser og flænger. Og hvordan det? Jo, hærdet beskyttelsesglas fungerer som et ekstra "lag" af glas, som du lægger oven på din skærm. Det betyder, at hvis du uheldigvis taber din Samsung Galaxy S7 på jorden, er det det hærdede glas, der vil ramme først. Derfor er det bbeskyttelsesglasset, der tager alle stød og ikke skærmen på din kære Samsung Galaxy S7.

Du kan vælge mellem de to slags beskyttelsesglas, beskyttelsesGlass og Hærdet Glas. Begge slags skærmbeskyttelse giver dig den optimale skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S7, og det vil du finde ud af, når du første gang har tabt din Samsung Galaxy S7 på jorden. beskyttelsesGlass er et danskproduceret beskyttelsesglas lavet af firmaet beskyttelsesGlass. beskyttelsesGlass' beskyttelsesglas er utroligt holdbart, og det beskytter skærmen på din Samsung Galaxy S7. Du kan i stedet for at bruge et beskyttelsesGlass som skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S7, vælge et Hærdet Glas. Hærdet Glas er også et beskyttelsesglas, men det er altså ikke produceret af danske beskyttelsesGlass. Hærdet Glas giver optimale skærmbeskyttelse til din Samsung Galaxy S7, og det vil du også hurtigt finde ud af. Begge slags beskyttelsesglas er nemme at montere, og alt i alt får du altså med et beskyttelsesglas eller hærdet glas til din Samsung Galaxy S7, den optimale skærmbeskyttelse.