Oplader & kabler til Samsung Galaxy S6

5 vare(r)

 pr. side

5 vare(r)

 pr. side

opldOpladere & Kabler til Samsung Galaxy S6

Her på siden finder du alle former for kabler og adaptere, der passer til din Samsung Galaxy S6. Alt fra helt almindelige opladere til adaptere, du kan bruge i bilen og så videre. Porten på Samsung Galaxy S6 er en microUSB-port, hvilket er standard i de fleste ældre Android-smartphones og enkelte nyere modeller, og derfor kan du være sikker på, at det tilbehør, du køber til din Samsung Galaxy S6, højst sandsynligt også passer til en lang række andre Android-smartphones.

I vores katalog finder du blandt andet biladaptere, der gør det muligt, at oplade din Samsung Galaxy S6 i bilen. Vi har to varianter: en, der kan oplade én smartphone ad gangen, og en, der kan oplade to.

Vi har også tilbehør til AUX-porten, som eksempelvis Bluetooth-modtagere, der er perfekte, hvis du har en højttaler, der ikke har Bluetooth. Desuden har vi en FM-transmitter, som sender lyden fra din Samsung Galaxy S6 ud som et FM-signal, og derved kan du lytte til din musik i bilen, hvis den hverken har AUX-indgang eller Bluetooth.