Samsung Galaxy S10 Plus

  • Samsung Galaxy S10 Plus Covers

    Samsung Galaxy S10 Plus Covers

  • Samsung Galaxy S10 Plus Opladere & Kabler

    Samsung Galaxy S10 Plus Opladere & Kabler

  • Samsung Galaxy S10 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy S10 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

billedeSamsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus er den stærkeste af de tre S10-modeller, som Samsung lancerede i februar 2019. "Plus" i Samsung Galaxy S10 Plus står selvfølgelig for den lidt større størrelse end den standarde Samsung Galaxy S10, men det er ikke kun på ydersiden, at den har fået en opgraderen. Ligeså vel er Samsung Galaxy S10 Plus blevet opgraderet på indersiden, og her finder du altså de absolut kraftigste og hurtigste komponenter, som det er muligt at proppe i en smartphone anno 2019.

Skærmen på Samsung Galaxy S10 Plus er på hele 6.3", og rammen omkring den er så godt som lig med usynlig. Derfor har Samsung også valgt at lave en lille udskæring i øverste højre hjørne for at gøre plads til blandt andet kameraet. Dette er noget, som vi ikke før har set på nogen smartphone, men det må siges, at Samsung er vellykket med Samsung Galaxy S10 Plus.

På indersiden af Samsung Galaxy S10 Plus får du blandt andet muligheden for at få hele 12 GB RAM, samt 512 GB lagerplads. Dét gør, at Samsung Galaxy S10 Plus på mange måder kan sammenligne sig med almindelige bærbare computere. Det primære kamera i Samsung Galaxy S10 Plus består af hele tre linser, som tilsammen giver dig farvestrålende og skarpe billeder. Du kan altså nemt skifte dit digitalkamera ud med kameraet i Samsung Galaxy S10 Plus.

I kataloget ovenfor finder du en lang række af forskelligt tilbehør til din Samsung Galaxy S10 Plus. Alt vores tilbehør står til en knivskarp pris, så tag et kig og find tilbehøret til netop dig og din Samsung Galaxy S10 Plus!