Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus Covers

    Samsung Galaxy Note 10 Plus Covers

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy Note 10 Plus Panserglas & Skærmbeskyttelse

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus Opladere & Kabler

    Samsung Galaxy Note 10 Plus Opladere & Kabler

sigSamsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 er lanceret i to forskellige størrelser, den almindelige Note 10 og Note 10 Plus. Samsung Galaxy Note 10 Plus er - ligesom sin lillebror Samsung Galaxy Note 10 - en ny måde at samtænke elektroniske notepads og smartphones. Samsung Galaxy Note 10 Plus er techgigantens hidtil mest kraftfulde telefon i serien, og med et dynamisk AMOLED display på 6,8" er skærmfladen større end nogensinde før. 

Mere end bare en smartphone

De ekstra kraftfulde komponenter tæller blandt andet et nyt batteri, der kan lades op på bare 30 minutter! Det er langt hurtigere end mange andre smartphones, og den lynhurtige opladning er med til at gøre Samsung Galaxy Note 10 Plus til en særligt attraktiv spiller på markedet. Galaxy Note 10 Plus er skabt til såvel arbejde som underholdning, og derfor er den selvfølgelig udstyret med en Stulys S pen, der længe har været Note-seriens varemærke. Pennen er inkorporeret i telefonkassen, så du ikke skal slæbe den med ved siden af og risikere at tabe den. Bagpå sidder et seriøst triple-kamera i høj opløsning, der lader dig tage billeder i professionel kvalitet, uanset om du er øvet eller ej. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus er mere end bare en smartphone - det er en computer, en kalender, et videoredigeringsværktøj og meget mere. Overvejer du at investere i en Note 10 Plus, så kan du allerede nu finde det helt rigtige tilbehør på siden her!