Samsung Galaxy Note 10

  • Samsung Galaxy Note 10 Covers

    Samsung Galaxy Note 10 Covers

  • Samsung Galaxy Note 10 Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy Note 10 Panserglas & Skærmbeskyttelse

  • Samsung Galaxy Note 10 Opladere & Kabler

    Samsung Galaxy Note 10 Opladere & Kabler

godNext Generation: Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 er den ultimative smartphone til dig, der bruger din kalender og har behov for en telefon, der kan give dig overblik. Den blev lanceret i august 2019, og én ting er helt sikker: Den bringer Note-serien til et nyt niveau

5G-netværk og Stylus Pen - men intet jackstik!

Samsung Galaxy Note 10 er seriens første model med 5G-netværk, og telefonen har dermed en langt hurtigere forbindelse end tidligere Note-mobiler. For en smartphone, der i høj grad er brandet på en hurtig og letbetjenelig brugerinterface, er det hurtige netværk en aboslut forbedring. Note 10 kommer med en imponerende 6,7" AMOLED skærm, der dækker hele 93,1 procent af telefonens forside og kun brydes af det integrerede frontkamera.

Stulys Pennen, der efterhånden er et væremærke for Samsung Galaxy Note, er integreret i mobilkassen, der giver dig det perfekte opbevaringssted til det vigtigste stykke tilbehør - den trækkes blot ud, når du har brug for den! Samsung Galaxy Note 10 byder desuden på avanceret kamerateknologi som man har set det i årets tidligere præsenterede modeller S10 og A50, med et tripel bagkamera med vidvinkelperspektiv, dybdesensor og imponerende zooming. En noget overraskende nyhed er dog, at Samsung Galaxy Note 10 som den første Samsung model gør op med jackstikket - i stedet tilsluttes headsets direkte i USB-C oplader porten via en USB-C dongle.

Samsung Galaxy Note 10 er en eftertragtet opgradering af sidste års Galaxy Note 9, men uden tilbehør kan den være svær at kende - og ikke mindst holde ved lige. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af tilbehør og ekstra udstyr til Samsung Galaxy Note 10, og du kan filtrere specifikt efter covers, skærmbeskyttelse eller opladere. Kig vores udvalg igennem og find den optimale beskyttelse til din nye smartphone med det samme!