Samsung Galaxy Fit Serien

1 til 12 af 24

 pr. side

1 til 12 af 24

 pr. side

Fit-SerienSamsung Galaxy Fit-serien

Samsungs portefølje af smartwatches rummer en hel del regulære ure, der i både indre og ydre design kan karakteriseres som sportsure. Med Samsung Galaxy Fit-serien introducerer de en række toptunede aktivitetstrackere, der rummer alt, hvad sådan en skal kunne. Aktivitetstrackeren adskiller sig fra aktivitetsuret ved ofte at være en form for light-udgave, der indeholder de mest essentielle målingsfunktioner som pulsmåling, skridttæller og søvnovervåger - og i dette tilfælde meget mere. 

Samsung Galaxy Fit trackerne er skabt til et aktivt liv med både kraftigt batteri og højtopløst AMOLED farveskærm, der viser dig dine vigtigste informationer når som helst. Aktvitetsmålerne kan selvfølgelig forbindes direkte til din Android telefon, så du kan følge med i, hvad der sker, selvom du ikke har mobilen med dig - og omvendt få det store overblik med en detaljeret oversigt over dine præstationer i Samsung Galaxy Fit-appen på din smartphone.

Her på siden har vi samlet et bret udvalg af tilbehør til modellerne i Samsung Galaxy Fit-serien, og du kan med sikkerhed finde noget, der falder i din smag - uanset om du er på jagt efter en rem, en god beskyttelse eller en splinterny oplader.