Samsung Galaxy A50

  • Samsung Galaxy A50 Covers

    Samsung Galaxy A50 Covers

  • Samsung Galaxy A50 Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy A50 Panserglas & Skærmbeskyttelse

  • Samsung Galaxy A50 Opladere & Kabler

    Samsung Galaxy A50 Opladere & Kabler

dqghjkSamsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 er en af det nye års første modeller fra Samsung, og den har meget at byde på. En større skærm med bedre opløsning, men samme størrelse telefon. Galaxy A50 blev annonceret i februar 2019 og lanceret kort tid efter, og med den den 6,4 tommer store AMOLED-skærm og det slanke, elegante design er A50-modellen allerede en af Samsungs helt store spillere på markedet. Med sit karakteristiske edge-to-edge display er Samsung Galaxy A50 på én og samme gang både en forudsigelig og innovativ udgivelse.

Nemmere betjening end nogensinde før

Den nye funktion One UI giver dig mulighed for at personliggøre dit feed, så alle dine vigtigste og hyppigst brugte funktioner er bare ét klik væk. Samsung er kendt for sin avancerede og sikre adgangsteknologi med fingeraftrykslæser og ansigtsgenkendelse. Disse funktioner er med A50 blevet forbedret, og fingeraftrykssensoren er gang placeret inde i selve skærmen, så du blot holder fingeren på displayet for at låse telefonen op. Samtidig sikrer ansigtskendkendelsen dig en hurtigere åbning og betjening end nogensinde før.

Revolutionerende kamerateknologi

Samsung er i forvejen en af verdens førende producenter indenfor smartphonekameraer, og med Galaxy A50 bliver du ikke skuffet. Telefonen er udstyret med et triplekamera med vidvinkel og zoom på bagsiden. I bagkameraet sidder en primær linse på 25 MP, en 8 MP 123 graders vidvinkellinse - med en intelligent kamerateknologi, der anbefaler dig brede kameravinkler, når det er relevant - samt en 5 MP linse med en avanceret dybdesensor. De tre linser lader dig tage billeder og optage video i professionel kvalitet, uanset dine fotografiske evner. På forsiden sidder et 25 MP frontkamera med indbygget selfie fokus funktion, der automatisk slører baggrunden og lægger et skarpt fokus på dit ansigt. Selfie-fokusset giver dig skarpe fotos med op til tre personer i billedet.

Med funktionen Scene Optimizer kan du gøre venner og familie misundelige med utrolige billeder af mad- eller naturoplevelser, fordi kameraet automatisk tilpasser sig sine omgivelser og udnytter lyset samt fanger farverne og kontrasterne i billederne. Med så udvidet en kamerateknologi kan man blive nervøs for, at billederne hurtigt vil optage megen plads på telefonen, men det har Samsung selvfølgelig taget højde for. Samsung Galaxy A50 findes med både 64GB og 128GB hukommelse, og begge modellers lagringplads kan øges til 512GB med et eksternt micro SD kort. 

Telefonen kommer med et hurtigtopladende højkapacitetsbatteri på intet mindre end 4000mAh, og så findes i fire forskellige farver; sort, hvid, koralfarvet og blå - til enhver smag! Mulighederne for at sætte et personligt præg på Samsung Galaxy A50 er mange, så tag et kig i vores store udvalg af tilbehør og covers ovenover.