Samsung Galaxy A40

  • Covers til Samsung Galaxy A40

    Covers til Samsung Galaxy A40

  • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A40

    Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A40

  • Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A40

    Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A40

1 til 12 af 28

 pr. side

1 til 12 af 28

 pr. side

fdSamsung Galaxy A40

Den nye Samsung Galaxy A40 kommer med en super skarp 5,9" FHD+ AMOLED skærm, som dækker hele 93% af telefonens forside. Samsung Galaxy A40 er designet med henblik på at skabe et device, der i sin helhed er en opgradering fra tidligere Samsung generationer, og den blev i februar i år lanceret som en af 2019's flagskibsmodeller. Samsung har i år lanceret 10 nye tilføjelser til Samsung Galaxy A-serien, der til sammen udgør seriens femte generation. Ligesom Samsung Galaxy A40 er de øvrige modeller fra 2019 high-end smartphones til middelklasse-priser, der gør dem til en særligt attraktiv nyhed på det globale marked.

Samsung Galaxy A40 er udstyret med et hurtigtopladende 3100mAh batteri, der lades op via den universelle USB-C kabeltype, der også anvendes til Samsungs andre nyere modeller. På mange måder er Galaxy A40 endnu en karakteristisk videreudvikling af det verdenspopulære Samsung-design, der er kendetegnet ved nem og hurtigt adgang, høj skærmopløsning og kamerakvalitet og stor brugervenlighed. Ligesom de foregående modeller er A40 udstyret med en fingeraftryksæser samt nærheds- og belysningssensorer.

Tag - og se - billeder i høj kvalitet

Kameraet på Samsung Galaxy A40 er udstyret med en intelligent teknologi, der automatisk genkender dine motiver og vælger den mest passende indstilling i forhold til motivets lys, farver, kontraster og andre parametre. I kameraappen kan du også manuelt vælge mellem de 19 forskellige indstillinger. Tager du ofte selfies eller portrætter af dine venner, kan du aktivere background blur, så kameraet automatisk fokuserer på ansigter og slører baggrunden. Samsung Galaxy A40 giver dig også helt nye muligheder for at personliggøre dine billeder efterfølgende, via eksempelvis filtre og klistermærker samt emojis og effekter med AR-teknologien (Augmented Reality).

Dobbeltlinsen i kameraet på telefonens bagside består af en primær 16 MP kameralinse med følsom lyssensor og en 123 graders vidvinkellinse med 5 MP og dybdesensor. Frontkameraet består af en 25 MP linse, og skærmens opløsning på 2340 x 1080 pixels viser dig billederne i høj kvalitet helt ned i detaljerne.