Samsung Galaxy A20e

  • Covers til Samsung Galaxy A20e

    Covers til Samsung Galaxy A20e

  • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A20e

    Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A20e

  • Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A20e

    Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A20e

1 til 12 af 93

 pr. side

1 til 12 af 93

 pr. side

fdsSamsung Galaxy A20e - en prisvenlig smartphone

Samsung er en smartphonegigant med avanceret kamerateknologi bygget ind i DNA'et. Det seneste år har de præsenteret en række smartphones med state-of-the-art multikameralinser og high-tech kamerafunktioner, og naturligvis følger prisen også med den dyre teknologi. Samsung Galaxy A20e er Samsungs nyeste svar på en prisvenlig mobiltelefon, der indeholder en lang række af de samme funktioner, som de dyreste Galaxy-telefoner, men samtidig er til at få råd til. 

Samsung Galaxy A20e er udstyret med en 5,8" HD+ TFT touchskærm, der dækker stort set hele telefonens forside. På bagsiden sidder den kendetegnende fingeraftrykslæser, der beskytter dine data fra uvedkommende. A20e indeholder desuden den udbredte NFC-teknologi, der giver mulighed for kontaktløs betaling. På telefonens bagside sidder et 13 + 5 MP dobbelt kamera med 123 graders vidvinkel perspeltiv, og foran sidder et 8 MP selfiekamera skjult i skærmen. Samsung Galaxy A20e er desuden udstyret med et nyt brugerinterface, der skal hjælpe dig med at fokusere på den opgave, du er i gang med. 

Samsung Galaxy A20e oplades via en USB-C port, der understøtter 15W hurtig opladning, så du kan oplade til 55 % på bare 30 minutter. Telefonen sælges med tilhørende oplader, men derudover helt uden tilbehør, og den er derfor ganske ubeskyttet ved køb. Her på siden finder du heldigvis et bredt udvalg af både covers, skærmbeskyttelse og ekstra opladere og kabler.