Samsung Galaxy A10

  • Samsung Galaxy A10 Covers

    Samsung Galaxy A10 Covers

  • Samsung Galaxy A10 Panserglas & Skærmbeskyttelse

    Samsung Galaxy A10 Panserglas & Skærmbeskyttelse

  • Samsung Galaxy A10 Opladere & Kabler

    Samsung Galaxy A10 Opladere & Kabler

fdsSamsung Galaxy A10 - en mobil for de fleste

Samsung Galaxy A10 kommer med en 6,2" HD+ skærm, der fylder 81,6 procent af skærmen. Derved viderefører Samsung ufortrødent det næsten knapløse infinity-display design, de har markedsført sig på de senere år. Samsung Galaxy A10 udmærker sig fra de øvrige modeller i serien ved at være en særdeles prisvenlig model. Med en udsalgspris på mellem 1200-1500 kroner herhjemme henvender den sig til en bred målgruppe af både ældre og yngre brugere, heriblandt også børn.

Samsung Galaxy A10 kan alt det, en smartphone skal kunne - den lever op til de krav, vi stiller til den intelligente mobiltelefon, men samtidig er brugerfladen så enkel, at stort set alle kan være med. Galaxy A10 tager forryggende billeder med sit 13.0 MP bagkamera og det integrerede 5.0 selfie-kamera, der sidder øverst i midten af skærmen, der leverer resultater i høj kvalitet. Mobilen låses op via kode, mønster eller ansigtsgenkendelse, som mange kender fra eksisterende Android- og iOS-modeller. 

Samsung Galaxy A10 er desuden udstyret med et 3.400mAh batteri, der giver dig nok strøm til at holde hele dagen, uanset hvordan du bruger din telefon - om du sms'er, streamer eller tager billeder. Samsung Galaxy A10 er en telefon for de fleste - og derfor har vi sammensæt et kæmpe udvalg af lækkert, praktisk og billigt tilbehør til dig, så du kan bestille dit nye cover, skærmbeskyttelse og ekstra oplader hjem på én gang!