Reservedele & Tilbehør til El-Løbehjul

el.løbehjul.reservedeleReservedele & Tilbehør til Elektriske Løbehjul

Med det rigtige tilbehør kan du få meget mere ud af dit elektriske løbehjul. Med praktisk tilbehør såsom et bakspejl eller en ringklokke sørger du for at det er langt mere sikkert for dig at køre i trafikken på dit elektriske løbehjul. Et bakspejl er til dig der tit kører i trafikken, måske er løbehjulet endda din primære transport til og fra arbejde eller skole. Med et bakspejl kan du altid holde øje med trafikken bag dig og du kan derved foretage sving langt mere sikkert.

En ringklokke til dit løbehjul er selvfølgelig også en nødvendighed, med den kan du advare andre på cykelstien eller lignende, så du undgår kollision. Her på siden finder du også smarte display covers der sørger for at dit display hverken får regn eller bliver ridset under brug. Et display cover er selvfølgelig designet sådan at du har fuld adgang til alle de vigtigste knapper og funktioner, så det på ingen måde hindrer dig i at bruge dit løbehjul helt optimalt. Du finder sikkert noget der kan optimere dit løbehjul så tag et kig i kataloget ovenfor og find lige det ekstra tilbehør du mangler til dit el-løbehjul.

Hvis du er typen der tager på fede ture eller laver tricks med dit elektriske løbehjul kan et GoPro mount til el-løbehjul være noget for dig. Med et GoPro mountet på dit løbehjul har du muligheden for at optage alle dine oplevelser og skills, uden at skulle holde kameraret eller mounte det til dig selv.

Her på siden finder du også et smart smartphone mount til din kickscooter der gør at du kan optage med din iPhone eller Android, men du kan også nemt bruge din telefon mens du er på farten. Har du fx. brug for en GPS eller vil du gerne have muligheden for nemt og sikkert at skifte sang mens du kører så er dette den perfekte løsning til dig. Uanset om du vælger et GoPro mount eller en mobilholder, så skal mountet blot sættes fast på styrret af dit løbehjul, og du kan selvfølgelig bare sætte det et sted hvor det ikke generer. Mountet er universelt, hvilket betyder at det passer til næsten alle slags styr. Dog kan det sidde lidt løst hvis du har et meget lille styr.

Reservedele

Når man har et elektrisk løbehjulkan det ske at nogle af delene går i stykker, dog er det ikke verdens undergang, for her på siden kan du finde en masse forskellige reservedele der passer til en række forskellige elektriske løbehjul. Hvis du leder efter reservedele til din specifikke mærke og model af el-scooter, så kan du klikke lige HER, så bliver du taget til forsiden, og æverst på den har du muligheder for at klikke på diverse mærker og modeller. Spå bliver du nemlig kun vist dele til netop dit elektriske løbehjul. Du kan sparre utrolig mange penge ved at reparere og udskifte dele på dit elektriske løbehjul selv.  Nogle dele er selvfølgelige mere komplicerede at udskifte, men heldigvis så kan du finde mange forskellige videoer på nettet der forklarer og viser præcis hvordan hvad du skal gøre. Her på siden har vi blandt andet gashåndtag, bremseklodser, støtteben og meget andet der kan få dit løbehjul ud på vejen igen. 

Hvis du specifik leder efter lygter skal du klikke lige HER, og hvis det er et nyt dæk du mangler til din elektriske løbehjul, så skal du klikke lige HER. Ved at klikke på de overstående links bliver du taget direkte til en side udelukkende med de pågældende reservedele.