Fitbit Charge 2 Remme

Lækre og Smarte Fitbit Charge 2 Urremme

Er det tid til at skifte remmen på dit Fitbit Charge 2? Det er svært at undgå, at slide remmen på sit smartwatch, efter længere tids brug. Det trofaste aktivitetsur, har trods alt været med til lidt af hvert efterhånden. Om remmen er ødelagt, slidt, misfarvet, eller måske skal uret bare have et nyt look, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af billige remme, som passer til Fitbit Charge 2, og helt sikkert også en rem, som passer til dig!

Hvilken rem passer bedst til dig og dit ur?

Når du skal have en ny rem til dit smartwatch eller aktivitets-ur, kan du med fordel overveje, hvor, hvordan og hvornår du bruger dit ur. Måden hvorpå vi bruger vores smartwatches er meget individuelt. De mange urremme har forskellige fordele. Hvordan du bruger dit ur, kan derfor være afgørende for, hvilken rem der passer bedst til dig. 

Kan du godt lide at sætte et personligt præg på din elektronik? Men en lækker ny rem kan du hurtigt og let personliggøre dit ur, så det fremstår flot på dit arm. Skil dig ud fra mængden, og vælg en rem i et spændende design eller en urrem i en flot farve. Vores billige remme til Fitbit Charge 2 kommer i et hav af forskellige designs og materialer. 

Herunder kan du læse mere om, hvilke materialer du kan vælge imellem, og hvilke fordele de forskellige urremme har. 

Billige urremme i mange materialer

En urrem er ikke bare en urrem. Her kan du læse lidt omkring de forskellige materialer. De mest gængse og populære materialer er silikoneremme, læderremme, nylonremme og metalremme. 

Bruger du mest dit ur til at måle din træning, er en silikonerem et oplagt valg. Silikoneremme er slidstærke og vandafvisende. Det gør dem mere modstandsdygtige over for blandt andet sved og regn. Så når du har dit aktivitets-ur på i fitnesscenteret, eller på løbeturen i regnen, behøver du ikke bekymre dig om remmen på dit håndled. 

Vil du gerne give dit aktivitets-ur et mere klassisk look, som måske passer bedre til de finere anledninger, kan du med fordel kigge på en læderrem til Fitbit Charge 2. En læderrem er en elegant løsning til et smartwatch og samtidig meget behageligt at have på håndleddet, om man skal til fest eller på arbejde. 

Er du på udkig efter en rem, som passer til hverdagen, men også sagtens kan bruges til andre lejligheder, kan du overveje en metal-rem i rustfrit stål. En urrem i rustfrit stål er meget slidstærk.

Nylonremme kan også lidt af hvert. De billige urremme i nylon er i god kvalitet og kommer i mange farver. De er holdbare og passer, ligesom metal-remmene, til flere lejligheder. 

Hvilke anledninger skal din rem bruge til?

Bruger du dit ur til andet end blot et aktivitets-ur eller et ur til at have på til fest, kan du også vælge at købe flere urremme. På den måde er du sikret, altid at have en rem på, som passer godt til anledningen. Det er hurtigt og nemt at skifte remmen på Fitbit Charge 2. Vil du gerne vide hvordan du skifter remmen på dit Fitbit Charge 2 aktivitetsur, kan du læse mere her på siden. 

Sådan monterer du hurtigt din nye rem

Er det tid til at skifte urremmen på dit Fitbit Charge 2, men er du i tvivl om hvordan man gør, så kan du få en lynhurtig guide her. Det er både let, hurtigt og kræver ikke værktøj at skifte remmen på sit Fitbit Charge smartwatch. Du skal blot bruge en ny urrem. 

Start med at vende uret på hovedet. Under hver rem, sidder en udløserknap, som du skal trække tilbage. Dette frigiver remmen, så du kan trække den væk fra uret og dermed af uret. Du er nu klar til at sætte den nye rem på. Vær opmærksom på, at du montere den rigtige rem, på den rigtige side af uret. Sørg for at urskiven peger opad og at knappen på uret peger mod dig. Tag nu den remmen med spænden på, og montér den på venstre side af uret. Du ved, at remmen sidder fast, når du hører et lille klik. Tag derefter den anden rem, om klik den fast på den anden side af uret. 

Skal din urrem justeres i størrelsen? 

Er din urrem for lang eller for kort, og passer den ikke helt til dit håndled, kan man heldigvis gøre noget ved det. For at justere længden på remmen, skal du dog bruge værktøj, som du kan finde her på Evermart.dk. Den type værktøj du har brug for, kommer an på hvilken rem du har. Har du en læderrem, hvor hullerne ikke passer til størrelsen på dit håndled, skal du bruge en hultang. Med den kan du super hurtigt selv lave et nyt hul i remmen.

Har du en metalrem i rustfrit stål, som skal tilpasses til dit håndled, skal du bruge specielt værktøj til at indsætte eller afmontere led i remmen. Dette værktøj kan du også finde her på siden.