Skønheds Rejsetilbehør / Rejsestørrelse

Rejsetilbehør til dine skønhedsprodukter og travel size produkter

Der er mange ting der kan være stressende ved at rejse, såsom at ankomme på det rigtige tidspunkt i lufthavnen, at finde de rigtige flybilletter eller at huske at få pakket alt det du skal bruge på din rejse. En ting der ikke behøver at være stressende er at få pakket din toilettaske med alle dine yndlings sager fra dit eget badeværelse. Med et smart rejsesæt er du både sikret at du kan få dine yndlingssager med dig, du er også sikret at du kan pakke dem nemt og hurtigt. Du kan smøre dig ind med din yndlings lotion eller solcreme på din ferie, tage et spray med din yndlings parfume inden du skal ud og spise aftensmad og bruge din egen shampoo og conditioner i hotellets bad. Alt du skal bruge er et rejsesæt af genopfyldelige flasker til rejse. Alle vores genopfyldelige flasker går op til 100 ml, som er den tilladte mængde væske der må tages med på fly. Find lige præcis det rejsetilbehør du mangler lige her på Evermart.dk. 

Genopfyldelige rejseflasker

Når du skal pakke dit rejsetilbehør til din tur, så er der mange forskellige ting, du kan have behov for, for at have en komplet samling af dine pleje og kosmetik produkter. En genopfyldelig sprayflaske kan du f.eks. hælde din parfume i, så du kan have din parfume samling med dig på din rejse. Hav dine dufte til din forretningsrejse, så du kan gå til dine forretningsmøder med din egen parfume på. Hav din egen parfume til når du skal ud og spise på restauranter på din charterferie. Med en genopfyldelig sprayflaske til parfume eller makeup setting spray, kan du fylde lige præcis den væske på du har lyst til at have med dig på dine rejser. Alle vores sprayflasker går kun op til 100 ml, som er den tilladte mængde væske at bringe med dig på fly. 

Du kan også finde en genopfyldelig rejse flaske med pumpe lige her, så du ikke behøver at bekymre dig om at klemme eller ryste din lotion ud af en hård plastik flaske. I stedet kan du nemt pumpe din lotion ud i din hånd og smøre dig ind i din egen lotion på din rejse. Den genopfyldelige rejseflaske kan også fyldes med solcreme og så kan du nemt tage flasken med på stranden eller til poolen, så du har din yndlings solcreme med dig. Rejseflasken med pumpe kunne også dispense shampoo eller conditioner, men der findes også genopfyldelige rejseflasker i blød plast, som du nemt kan fylde med shampoo og conditioner, og så kan du let klemme shampoo eller conditioner ud når du skal bruge dem i badet.

Det rette tilbehør til dig

Når du skal bruge rejsetilbehør er det vigtigt at du tænker over hvad du skal bruge, når du skal ud og rejse. Hvis du f.eks. blot vil have din shampoo og conditioner med dig, så kan en blød plast genopfyldelig rejseflaske være det eneste du skal bruge, hvis du skal have din lotion eller solcreme med dig også så kan et rejsesæt, hvor du får både opbevaring til din shampoo og conditioner og opbevaring til dine cremer være en god ide, og er det vigtigste for dig at have med dig dine parfumer, så er en genopfyldelig spray flaske til rejser hvad du mangler. Et rejsesæt har med garanti hvad du mangler, men det kan også suppleres med individuelle genpåfyldelige flasker, hvis du skal have noget ekstra med. De genopfyldelige flasker kan selvfølgelig også bruges i sammenhænge der ikke involvere at rejse overhovedet, de er super smarte hvis du har cremer eller væsker der skal deponeres i din almindelige hverdag.

Huske liste til dig der skal rejse

Det kan være svært at huske alle de ting, du skal bruge, når du står og skal afsted på udlandsrejse, så vi har samlet en liste her over alt det rejsetilbehør du kunne have behov for i din toilettaske på din tur til udlandet. Mange af de ting der er på denne liste kan du finde praktiske løsninger til lige her. 

- Tandbørste og tandpasta

- Deodorant og/eller parfume

- Hårbørste eller kam

- Barbergrej

- Kontaktlinsevæske hvis du bruger kontaktlinser

- Kosmetik og makeup rens

- Shampoo, balsam og/eller conditioner

- Prævention

- Neglelak og neglelakfjerner

- Bind og tamponer

- Solcreme og aftersun

Her finder du et smart etui, der kan holde din tandbørste og tandpasta eller dit barbergrej, så de kan holdes separat fra de ting, der ellers er i din toilettaske. Du kan finde genopfyldelige flasker der kan opbevare parfume, kontaktlinsevæske, makeup rens, shampoo, balsam og conditioner, og din neglelakfjerner. Tag på opdagelse i vores katalog ovenfor og find hvad du mangler til din tur. Vi kan ofte tilbyde dag-til-dag levering, så du kan have dit rejsetilbehør i hånden hurtigst muligt!