Rejsepunge, Tasker & Pasholdere

Smarte rejsepunge, pasholdere og tasker til turen

Her på siden har vi samlet et fedt udvalg af tasker, rejsepunge og pasholdere som du sikkert kan gøre brug af på din næste ferie. Vores holdere er lavet i fede materialer og du kan bandt andet vælge mellem en stilren pasholder i læder eller en smart rejsemappe der har plads til mange forskellige pas, kreditkort og vigtige sager som du har brug for blandt andet i lufthavnen. Derudover kan du her finde smarte rejsetasker og kuffertposer, der gør det lettere at organisere dine ejendele i kufferten. Gør din ferie mindre stresset og lidt nemmere ved at sørge for at du har styr på både pas og andre vigtige ting helt fra starten. Din, sikkert tiltrængte, ferie starter allerede i lufthaven og resten af din ferie bliver bare meget federe hvis du starter den ud helt uden stress. Det opnår du nemmest ved at være sikker på at du har styr på alle de vigtigste ting og minimerer pakkerodet. Gå på udkig her på siden og find de smarteste løsninger på turen.

Hold styr på de vigtigste sager

Med en rejsepung kan du nemt samle alle dine vigtige ting ét sted., Den kan selvfølgelig bruges når du er på ferie, men også i hverdagen. På ferie har vi det dog ofte med at skulle have en masse personlige ting med os overalt, hvor de færreste af os nok går med vores pas i lommen herhjemme. Det kan være svært at holde styr på alle de ekstra ting, og så er det en rigtig stor fordel at få fat i en smart rejsemappe som sørger for at holde alle dine ting ét sted. 

Har du det med at famle efter pas, bording papirer og andre vigtige sager i lufthavnen kan du overveje en rejsepung eller en smart pasholder. Med denne form for rejsemappe kan du være sikker på at du altid har alle dine pairer og oplysninger samlet ét sted, så du nemt og hurtigt kan vise det hele frem. Skal du have et sted at opbevare disse sager, eller andre værdigenstande, i kufferten er et sæt gode organiseringsposer eller en kuffertinddeler også et must. De gør det let at finde plads til det hele og gør pakningen meget mere overskueligt.

Kom hurtigere gennem lufthavnen

Alle kender sikkert den stressende følelse man nemt kan få af at skulle skynde sig igennem en lufthavn, og det bliver kun værre hvis man ikke har pas og boardingpas klar når man skal vise det. Med en pasholder skal du kun holde styr på én ting og så kan den sågar nemt være i lommen. Vær klar på et sekund når du skal vise pas eller papirer i skranken så du kan komme videre i en fart. Har du også ansvaret for resten af familiens sager, kan du få endnu mere ud af pasholdere. Opdel hver persons pas og pairer i hver deres rejsemappe og så skal du blot have en stak rejsepunge som du skal holde styr på. Her ligger hver persons pas, boardingpas og eventuelt visa eller andet altid sammen. Så skal du ikke fumle med mange forskellige ting og matche pas og pairer. Du kan også vælge vores rejsemappe med plads til hele 4 pas, en masse kreditkort plus ekstra lommer der gør at du kan opbevare alt muligt andet også - fx boardingpas eller kontanter. 

Rejsepung til pas med RFID-Beskyttelse

Få en mere sikker rejse ved at vælge en pasholder med RFID-Beskyttelse, også kendt som anti-skimming. Beskyttelsen er et magnetisk felt der beskytter de vigtige chips i dine kreditkort, pas og lignede. Chippene er dem du fx betaler med kontantløs og som gemmer alle dine informationer i dit pas. Hvis andre får fat i disse oplysninger, kan du risikere at de bliver brugt til svindel. Sørg for at dine oplysninger er dine egne ved at smide pas, kort og andre vigtige ting i en rejsepung med RFID beskyttelse.

RFID står for Radio Frequency Identification og det er den teknologi der gør det muligt for os at identificere objekter via en chip. Du finder chips i alverdens såsom dine kreditkort, en biblioteksbog og andet som kan læses uden stregkode via en scanner. De mest kraftfuldere scannere kan få dine oplysninger på op med 20 meters afstand, og du kan derfor få stjålet dine oplysninger fra lang afstand helt uden at du ved det. Vær sikker på at andre ikke løber væk med dine personlige eller finansielle oplysninger ved at have dit pas og vigtigste kort liggende i en pasholder med FRID-beskyttelse. 

Lækker pasholder holder i læder

Vil du gerne pakke din pas både sikkert op flot ind, så kan du overveje en læder pasholder. Med en pasholder i PU læder får du en sleek og lækker rejsepung til pas som sørger for at holde styr på dine vigtige dokumenter og andre sager såsom kreditkort, penge og eventuelt et boardingpas. Med et pas etui sørger du for at passe godt på dit pas så det ikke får skrammer eller rider, derudover er du også sikker på at du altid ved hvor alle dine ting. Giv dit pas et nyt og fedt look - udskift den rødbedefarvet med et lækkert læder look i sort eller brun. 

Vores rejsepung til pas i læder sørger også for at du altid har styr på dit pas, så å du ikke skal lede gennem lommer og tasker for at finde alle dine pairer frem. Pasholderne har også en smart lomme der gør at dit pas altid er åbnet på den rette side med alle dine informationer når du fx skal vise det i lufthavnen. Udover pas, kan vores pasholdere også rumme 4 kreditkort, 2 simkort og så har de to lommer til diverse såsom pengesedler, boardingpas eller andet i den dur.