Regnslag og Poncho

Regnslag & Ponchoer - Vær godt dækket ind, når vejret driller

Er der én ting, vi kan blive enige om her i Danmark, er det, at vejret er vådt - også om sommeren. Faktisk regner det i gennemsnit 179 dage om året, og det er cirka hver anden dag. Det regner ganske vist mest i efteråret, men sommeren er som regel så tilpas uforudselig, at vi nødshopper regnslag på stribe, når himlen pludselig åbner sig. 

Regnslag Engangsregnslaget er i høj kurs, og det er der god grund til. Det er nemlig både upraktisk og irriterende at slæbe rundt på en regnjakke, der næsten ikke kan være i tasken og desuden er lummer og klam at have på, når termometeret overstiger 16 grader. Men det kan være ligeså bøvlet at skulle på jagt efter et plastikoverslag på samme tid som alle andre, så derfor kan det være en god ide at have det med hjemmefra. Den lille regnponcho fylder og vejer tæt på ingenting, og har du den med i tasken, tager det mindre end et minut at komme ly for regnen. Du kan tilmed beskytte din taske eller rygsæk indenunder! 

Her på siden finder du nogle praktiske og billige engang regnslag og rengponchoer der kan hjælpe dig igennem de vådere måneder. Vores regnslag er alle i universelle størrelser hvilket betyder at de passer til de fleste. Regnslag og regn ponchoer er selvfølgelig store i størrelser så du kan tage dem ud over dit tøj uden at føle dig helt indeklemt.

Et engnags regnslag er især ideelt at have med i forlystelsesparker, zoologiske haver eller andre steder hvor du ved at du skal være udenfor i flere timer unde ren god mulighed for at søge ly. Regnen skal selvfølgelig ikke sætte en stopper for udendørsaktiviteter og et regnslag er en billig og nem løsning nu blot kan have med i lommen eller tasken - og så er hele turen reddet!

Vælg den type regnslag eller poncho der passer bedst til dig her fra siden og vær sikker på at klare dig igennem enhver byge som det lumske danske sommervejr sender din vej!