Refleksveste til Voksne

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Grøn (5)
 2. checkmark
  Gul (3)
 3. checkmark
  Hvid (2)
Passer til
 1. checkmark
  Bil (7)
 2. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (7)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (7)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (7)
 5. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (7)
 6. checkmark
  Cykel (7)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (7)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (7)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (7)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (7)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (7)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (7)
 13. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (7)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (7)
 15. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (7)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (7)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (7)
 18. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (7)
 19. checkmark
  Ninebot Max G30 (7)
 20. checkmark
  Ninebot F-Serien (7)
 21. checkmark
  Ninebot E45D (7)
 22. checkmark
  Ninebot E25D (7)
 23. checkmark
  Ninebot E22D (7)
 24. checkmark
  Denver El-Løbehjul (7)
 25. checkmark
  Xiaomi MI M365 (7)
 26. checkmark
  Ninebot G30 (7)
 27. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (7)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Refleksveste til voksne

Her på siden finder du refleksveste til voksne, så du eksempelvis kan blive set i trafikken på morgenløbeturen eller de sene aftentimer. Det er vigtigt at gøre opmærksom på sig selv i trafikken, især i vinterperioden fordi, der generelt er mørkere meget af dagen. Ifølge FDM, kan det være en god ide med en refleksvest i bilen - i tilfælde af nødhjælp eller hvis man skal forlade sin bil et usikkert sted. I nogle lande er det et lovkrav med refleksveste i bilen til de gældende passagerer, så det altid en god ide med en håndfuld refleksveste i bagagerummet, hvis man skal udenlands en tur.

Refleksveste til voksne er essentielt i vinterperioden, hvor de fleste timer på døgnet er mørklagte og derfor skal man, kunne ses i trafikken eller når man venter på bussen. Voksne er ikke udødelige og derfor er en simpel refleksvest, genialt når andre bilister skal kunne se, at man går ved vejen og på den måde er man mere beskyttet i trafikken på morgenløbeturen. 

Vores udvalg af refleksveste til voksne

Vi har flere forskellige valgmuligheder for reflekser til voksne, som vi har samlet her på siden og på den måde er det nemt, at finde den refleksvest, der passer til dig og dine behov - om du er til morgenløbeturen, skal have en refleksvest i bilen eller noget helt andet, så kan det findes her på siden. læs mere om vores udvalg herunder, så du godt dækket ind med refleksveste til voksne.

Refleksvest til fx løb eller cykling

Mangler du en refleksvest, som du kan løbe eller cykle med så har vi den perfekte refleksvest til dig. Med den justerbar refleksvest i et kryds design, som sidder perfekt på alle kropstyper, kan du komme sikkert ud på din morgenløbetur. Refleksveste eller også kaldet trafikveste, er en rigtig god ide, hvis man vil løbe eller cykle i de tidlige eller sene mørke timer, så man eksempelvis kan løbe i sikkerhed velvidende om, at bilerne kan se én på vejene og cykelstien. Det som distancere denne vest fra de klassiske refleksveste er, at vesten her er aerodynamisk og sidder tæt ind på træningstøjet og lader dig løbe eller cykle uden besvær med flagrende refleksvest. Se udvalget af alle vores veste og muligheder her på siden.

Sikkerhedsvest med reflekser til voksne

Den almindeligt kendte sikkerhedsvest med reflekser, kan findes til en god pris her på siden, så du er godt dækket ind når du går rundt ved vejene i mørke eller til, at have med i bilens handskerum for en sikkerheds skyld. Sikkerhedsvesten er lavet i et tyndt materiale og kan derfor foldes sammen så småt og kompakt, at den er ligetil at putte i baglommen, når den ikke bruges. Om du er håndværker eller privatperson kan denne sikkerhedsvest med reflekser, bruges til arbejde eller vandreture ved vejen eller sågar til bilen, hvor refleksveste skal bruges i sammenhæng med uheld eller hvis, man befinder sig på motorvejen og har brug for at forlade bilen. Især i flere udenlandske lande er det et lovkrav, at have sikkerhedsveste i bilen til alle passagerer, så skal man udenlandsk kan det være en god ide med en håndfuld sikkerhedsveste med reflekser i bilens baggagerum.

Refleksbånd til fx løb eller cykling

Mangler du ekstra reflekser til løb eller cykling, så kan det findes her på siden. Refleksbånd er en god ide, hvis du ønsker endnu bedre synlighed for bilister eller lignende. Du kan sætte refleksbånd på armene eller på benene, så du bliver dækket ind de steder, hvor refleksvesten ikke dækker på kroppen.

Gratis forsendelse med refleksveste

Når du har fundet det refleks udstyr, som du skal bruge til dine behov, så dækker vi fragtomkostningerne, når du lægger en bestilling hos os. Vi tilbyder gratis forsendelse med dag til dag levering, så du hurtigt har din nye refleksvest klar til brug. Se hele vores udvalg her på siden, bestil i dag og modtag i morgen.

Har du brug for hjælp til refleksveste/refleksbånd eller har du andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon, +45 71 99 91 92 eller mail, [email protected]. Skriv gerne til vores Live Chat her på siden for hurtig hjælp, mens du er på siden.