Refleksveste til Børn

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Refleksveste til Børn 

Det kan føles utrygt, når man skal lade sine børn færdes i trafikken alene første gang uden ens tilsyn. Kigger de sig nu for, ser trafikanterne dem og sker der dem noget? Mange tanker går gennem hovedet, men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du med et meget simpelt produkt kunne føle dig langt mere tryg?

Refleksveste til børn er en god måde for både dig som forælder - men også for dit barn - at føle sig sikker, når bilerne suser forbi, det er mørkt og man skal finde sin vej til skole eller andetsteds. Refleksvesten gør, at omgivelserne nemt kan se, hvor dit barn er og derfor passer en ekstra gang på, når de passerer eller kommer forbi dit barn.

Vores udvalg af refleksveste til børn består af en lang række reflekser, som passer til børn. Reflekserne er i neongrøn og derfor nemme at se for andre mennesker. Der er diverse striber her og der for at give endnu bedre refleksioner på refleksvestene til børn. En refleksvest til dit barn er perfekt at bruge, når det for eksempel skal gå til skole eller hjem fra skole. Eller til fritidsaktiviteter eller lignende. Det er i hvert fald sikkert, at når mørket er faldet på, så er det på med refleksvesten.

Derfor skal du have en refleksvest til dit barn

Det er nyt både for dig selv og dit barn, når det første gang skal gå i mørket uden dig ved sin side. Derfor giver det både dig og dit barn tryghed, hvis dit barn har en trafikvest på. Trafikveste gør alle omkring opmærksomme på, at her er der en, man skal passe på.

Refleksvestene kan ses på utroligt lang afstand, så bilister og andre trafikanter i god tid har fået øje på dit barn. Trafikveste til børn er nemme at tage på. De kan selvfølgelig også bruges, hvis barnet er ude at cykle. Cykellygter er ikke altid nok, hvorfor trafikveste er et godt supplement. Hvis dit barn cykler meget, er det især en god idé med en refleksvest med lys. Så er der både cykellygter, reflekser og LED-lys på vesten, som medtrafikanterne kan få øje på. På den måde kan man umuligt være til at undgå at se.

Alle vores trafikveste til børn er lavet i topkvalitet, så du sikrer dig, at vesten nok skal holde længe og til de lange, mørke vintermåneder - og selvfølgelig også om sommeren. Tag et kig i vores store udvalg af veste til børn lige ovenfor!

Typer af trafikveste til børn

Der findes nogle forskellige former for refleksveste til børn. Det vigtigste, når du vælger refleksvesten, er, at du skal være sikker på, at vesten passer til dit barn. På alle vores produkter kan du tjekke størrelser og mål, så du ikke vælger den forkerte vest. 

Man kan for eksempel vælge en klassisk refleksvest, som sidder på overkroppen. Det er den mest almindelige, og den, der fylder mest på kroppen og derfor også nemmest at se. Vores refleksveste til børn kan justeres, så de sidder helt perfekt tæt sluttet ind til kroppen. Du kan også vælge en refleksvest med LED-lys. Så er man helt sikker på ikke at være skjult i mørket.

Hvis dit barn af den ene eller anden grund ikke kan have en refleksvest på, så findes der heldigvis alternativer til trafikveste. En af mulighederne er for eksempel et refleksbånd. Refleksbånd til børn kan monteres de fleste steder på kroppen. Det kan for eksempel være på benet eller på armen.

I kataloget finder du også LED lys. LED lysene kan monteres forskellige steder. LED lys kan være nemmere at se end en refleksvest, da den ikke reflekterer men derimod lyser. Vores LED lys kan monteres med for eksempel klips eller magnet. 

Køb din refleksvest til børn hos evermart.dk

Vores udvalg af refleksveste til børn er bredt, og der er noget for enhver smag. Børnerefleksvestene er alle nøje udvalgte, så du uden tvivl kan føle dig sikker, når dit barn bevæger sig i trafikken - dit barn vil selvfølgelig også føle sig mere sikker, når det har refleksvesten på.

Når du har valgt, hvilken refleksvest, som dit barn skal have, så behøver du ikke at bekymre dig om mere end den pris, som du ser på produktet. Vi tilbyder nemlig gratis levering på alle vores produkter, så det gælder selvfølgelig også vores trafikveste til børn.

Du kan også vælge dag til dag-levering. Bestiller du inden for vores åbningstider, så har du din nye trafikvest til børn allerede dagen, efter du har bestilt.