Refleksveste med Lys

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Grøn (5)
 2. checkmark
  Hvid (1)
 3. checkmark
  Gul / Orange (1)
 4. checkmark
  Gul (1)
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (5)
 2. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (5)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (5)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (5)
 5. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 6. checkmark
  Cykel (5)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (5)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (5)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (5)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (5)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (5)
 13. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (5)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (5)
 15. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (5)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (5)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (5)
 18. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (5)
 19. checkmark
  Ninebot Max G30 (5)
 20. checkmark
  Ninebot F-Serien (5)
 21. checkmark
  Ninebot E45D (5)
 22. checkmark
  Ninebot E25D (5)
 23. checkmark
  Ninebot E22D (5)
 24. checkmark
  Denver El-Løbehjul (5)
 25. checkmark
  Xiaomi MI M365 (5)
 26. checkmark
  Ninebot G30 (5)
 27. checkmark
  Bil (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Refleksveste med Lys

I Danmark er det mørkt udenfor over halvdelen af året. Selvom de fleste af os nok kan blive enige om, at Danmark er et godt sted at bo, så er vores placering på kloden desværre ikke den bedste, hvis det er lyse dagtimer, man er ude efter. Det er dog ikke noget, som holder os tilbage fra at begive os udenfor i de mørke timer. Skal man fra A til B, er der ingen vej udenom, og hvis man fortsætter med at dyrke motion udendørs, selv når solen er gået ned, så er det i mørket.

Og det er noget, som mange af os gør - mørket holder os ikke tilbage. Man skal dog ikke bare begive sig ud i mørket sådan uden videre. Selvom man selv har nemt ved at orientere sig, så kan det være svært for andre at se netop, hvor du er. Hvis du for eksempel løber, så er det lige så meget for andres skyld, som det er for din egen, at man kan se dig. Ellers kan det desværre ende fatalt, så det er vores dybeste anbefaling, at du bruger en refleksvest med lys, når du er ude at straffe asfalten i mørket.

En refleksvest er i sig selv utrolig vigtigt at have på, når man er ude at motionere i mørket. Det gør det langt nemmere for biler og andre trafikanter at se dig. Det kan nemlig godt være, at du har set dem, men det er ikke sikkert, at det samme gælder omvendt. Med refleksvestene i dette katalog får du også LED-lys på refleksvesten, så der ingen tvivl er om, at du nok skal være synlig for dine omgivelser.

Derfor skal du have en refleksvest med LED-lys

Når man er ude at trave, så er det helt naturligt, at man kommer lidt ind i sin egen verden. Man glemmer alt om, hvor man er (og hvem man er), og det er her, hvor refleksvesten med lys heldigvis har din ryg. Faktisk har den også din front, eftersom der er monteret LED-lys på både for og bag.

Refleksvesten er selv uden LED-lysene et godt valg, og det er næsten utænkeligt, at nogen skulle kunne overse dig. Refleksvestene med lys er i en klassisk refleks-grøn farve, så bilisterne og de andre ikke er i tvivl om, hvad de ser. Er der dog tåget eller diset, og kan det være svært at se reflekserne, så hjælper lyset heldigvis på det.

Det er altså den ultimative måde at beskytte dig selv på. Faktisk kan LED-lysene også hjælpe dig, så du har lidt nemmere ved at se stien, du løber på, hvis du for eksempel løber i en skov eller et sted, hvor der ingen vejbelysning er. Det er dog ikke det, der er formålet med LED-lysene, men det er en lille ting, som de kan hjælpe dig med.

Vores refleksveste med LED-lys fås i flere forskellige udskæringer og former, men fælles for dem alle er, at de nok skal få dig til at føle dig sikker i mørket. Vestene er justerbare, så de passer til alle. De kan både justeres i størrelsen omkring taljen, og er du en høj person, så kan de også justeres i længden, så de sidder perfekt. Der er ikke noget værre end tøj eller andet, som sidder og irriterer, når man er ude at løbe!

Hvis du ikke er til den helt store refleksvest med LED-lys, så kan du også vælge nogle af vores små LED-lys, som nemt kan klipses på dit tøj. Det er blot små lys, som altså lyser og markerer dig for omgivelserne. Det er selvfølgelig ikke helt så sikkert som en refleks, grundet den manglende refleksion, men det er helt klart noget, som vi anbefaler, hvis du ikke ønsker at rende rundt med en refleksvest.

LED-lysene i vores refleksveste bruger batterier, så hvis de går ud på et tidspunkt, er det blot at sætte nogle nye batterier i.

Refleksveste med lys på evermart.dk

Alle vores refleksveste med LED-lys er nøje udvalgte, så de passer perfekt til løb og anden motion udendørs i mørket. De er godt spændt fast på din krop, så de ikke falder af under turen. Vestene er perfekte til sport udendørs, så du trygt kan bevæge dig rundt uden at frygte for din sikkerhed.

Du kan vælge fri fragt på alle vores refleksveste med LED-lys, så du ikke behøver at skulle betale for fragten. Skal du ud at løbe allerede i morgen, så tilbyder vi også dag til dag-levering - så er det bare med at komme afsted!

Har du spørgsmål til vores refleksveste med lys, så er det bare at kontakte vores kundeservice, så skal vi nok hjælpe dig.