Samsung Galaxy S7 Edge Powerbanks

s7edge

Powerbanks til Samsung Galaxy S7 Edge

Batteriet på Samsung Galaxy S7 Edge er i sig selv rimelig stort. 3.600 mAh er ikke noget, du finder på særligt mange andre smartphones, og især ikke så tynde smartphones. Men det er som om, at ligegyldigt, hvor stort et batteri producenterne putter i deres smartphones, så holder de aldrig længere end én dag - og det samme gælder Samsung Galaxy S7 Edge.

Her på evermart.dk har vi et stort udvalg af forskellige powerbanks til din Samsung Galaxy S7 Edge. Vi har alt fra powerbanks med 2.000 mAh til powerbanks med 20.000 mAh og powerbanks, der er vandtætte.

Hvis du bruger din Samsung Galayx S7 Edge så meget i løbet af dagen, at den ikke kan holde strøm hele dagen, så kan du faktisk nøjes med en powerbank på 2.000 mAh. Det svarer til lidt over en halv opladning på din Samsung Galaxy S7 Edge, så hvis din Samsung Galaxy S7 Edge er løbet tør for strøm, kan du med sådan en powerbank få den op på over 50% igen.

Vi har også store powerbanks på helt op til 20.000 mAh, som sikrer dig et utal af opladninger. De er perfekte, hvis du skal på længere ture over flere dage, hvor der slet ikke er mulighed for at benytte sig af en almindelig stikkontaktsoplader til din Samsung Galaxy S7 Edge.

Tag et kig i vores katalog og find powerbanken, der passer til dig og din Samsung Galaxy S7 Edge!