iPhone 7 Powerbanks

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (9)
 2. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (1)
 3. checkmark
  Ninebot G30 (1)
 4. checkmark
  Xiaomi MI M365 (1)
 5. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (1)
 6. checkmark
  Gofast GX4 (1)
 7. checkmark
  Gofast GX3 (1)
 8. checkmark
  Gofast GX2 (1)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (1)
 10. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (1)
 11. checkmark
  Gorunner Pro 10" (1)
 12. checkmark
  Cykel (1)
 13. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (10)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Powerbanks til iPhone 7

bank

Som ejer af en iPhone 7 ved du godt, at batterilevetiden ikke er den bedste i klassen. iPhone 7 er på mange måder den bedste smartphone, du kan få, men når det kommer til batteriet, så har iPhones altid været bagud. Hvis du bruger din iPhone 7 til sociale medier, spil og alt muligt andet, så ved du, at ofte når dagen er omme - eller før - så er din iPhone 7 løbet tør for strøm.

Det er her, hvor powerbanks kommer ind i billedet. En powerbank er - som navnet siger - blot ét stort batteri, hvis eneste funktion er at kunne oplade dine enheder - og i dette tilfælde din iPhone 7.

Der findes et hav af forskellige powerbanks, men hvis du blot ønsker en powerbank til din iPhone 7, som kan sørge for at få dig trykt i gennem dagen uden at dø på grund af strømmangel, så har vi powerbanks, der er perfekt til dig. Din iPhone 7's batteri er på 1.960 mAh, og det betyder, at du blot behøver at rende rundt med en lille powerbank, som kan supplerer din iPhone 7 med strøm.

Hvis du derimod ikke blot ønsker at kunne komme i gennem dagen med strøm på din iPhone 7, men nærmere vil kunne klare dig en hel weekend eller en hel uge, så har vi også powerbanks i den størrelsesklasse. Vores powerbank på 20.000 mAh kan oplade din iPhone 7 op til syv gange, og derfor er den perfekt, hvis du skal på en længere tur uden strømadgang. Tag et kig i vores katalog og find powerbanken, der passer til dig og din iPhone 7!