iPhone 7 Powerbanks

Powerbanks til iPhone 7

bank

Som ejer af en iPhone 7 ved du godt, at batterilevetiden ikke er den bedste i klassen. iPhone 7 er på mange måder den bedste smartphone, du kan få, men når det kommer til batteriet, så har iPhones altid været bagud. Hvis du bruger din iPhone 7 til sociale medier, spil og alt muligt andet, så ved du, at ofte når dagen er omme - eller før - så er din iPhone 7 løbet tør for strøm.

Det er her, hvor powerbanks kommer ind i billedet. En powerbank er ét stort batteri, hvis eneste funktion er at kunne oplade dine enheder - og i dette tilfælde din iPhone 7.

Der findes et hav af forskellige powerbanks, men hvis du blot ønsker en powerbank til din iPhone 7, som kan sørge for at få dig trykt i gennem dagen uden at dø på grund af strømmangel, så har vi powerbanks, der er perfekt til dig. Din iPhone 7's batteri er på 1.960 mAh, og det betyder, at du blot behøver at rende rundt med en lille powerbank, som kan supplerer din iPhone 7 med strøm.

Hvis du derimod ikke blot ønsker at kunne komme i gennem dagen med strøm på din iPhone 7, men nærmere vil kunne klare dig en hel weekend eller en hel uge, så har vi også powerbanks i den størrelsesklasse. Vores powerbanks kan oplade din iPhone 7 op til syv gange, og derfor er den perfekt, hvis du skal på en længere tur uden strømadgang. Tag et kig i vores katalog og find powerbanken, der passer til dig og din iPhone 7!