iPhone 6 / 6S Powerbanks

bank

Powerbanks til din iPhone 6 / 6S

Det er ikke nogen hemmelighed, at batteriet i din iPhone 6 / 6s ikke er det største på markedet. Dog har Apple alligevel formået at få batterierne til at holde i lang tid i gennem deres software. Men det er nu engang altså sådan, at hardware kommer før software, og derfor er det altså begrænset, hvor lang tid, man kan få batteriet i sin iPhone 6 / 6s til at holde. Det har også vist sig, at det for mange er lidt af en udfordring at komme i gennem hele dagen på én enkelt opladning.

Derfor er en powerbank til din iPhone 6 / 6s den perfekte løsning. Powerbanken er din forsikring mod at løbe tør for strøm på et uheldigt tidspunkt - det afhænger selvfølgelig også af, hvor stor en powerbank du vælger. Hvis du blot ønsker at kunne komme sikkert i gennem dagen med strøm på din iPhone 6 / 6s, er en powerbank på 1.500-2.000 mAh et godt valg, da det cirka svarer til én fuld opladning på din iPhone 6 / 6s. En sådan powerbank fylder ikke mere end at den snildt kan sidde i dit nøglebundt, uden du bemærker det.

Hvis dit behov derimod er lidt anderledes, og du skal klare dig i flere dage uden strøm, så har vi selvfølgelig også meget større powerbank på helt op til 20.000 mAh. Med en sådan powerbank ville du - kun via powerbanken - kunne holde din iPhone 6 / 6s i live i over en uge. Vi har dog også powerbanks til din iPhone 6 / 6s, som er lige i mellem de to andre størrelser. Her snakker vi om powerbanks med 5.000-10.000 mAh, som også sagtens kan få dig i gennem flere dage. Tag et kig i vores katalog og find powerbanken, der passer til netop dine behov!